Wedden op UEFA Conference League finale: Olympiakos - Fiorentina

De tweede Europese voetbalfinale van dit seizoen zal op woensdag 29 mei in Athene worden afgewerkt. Het betreft de UEFA Conference League finale. Deze zal worden uitgevochten tussen het Griekse Olympiakos Piraeus en het Italiaanse Fiorentina. Wie gaat er met de hoofdprijs vandoor? Speel mee via Wedden op Sport.nl en scoor de beste odds in de UEFA Conference League finale 2023 – 2024!

Historie

De strijd om de Conference League bokaal werd voor het eerst betwist in het seizoen 2021-2022. en dient als het laagste niveau van de Europa League, die in de groepsfase werd teruggebracht van 48 naar 32 teams. De competitie is vooral door teams uit lager gerangschikte UEFA-landen interessant. Tien teams die zijn uitgeschakeld in de play-offs van de Europa League nemen deel en de rest komt uit de kwalificatiewedstrijden van de UEFA Europa Conference League.

De winnaars van de competitie krijgen het volgende seizoen een plaats in de Europa League toegekend, tenzij ze zich kwalificeren voor de Champions League. AS Roma was de eerste winnaar van de competitie. Zij versloegen Feyenoord met 1-0 in de finale van 2022. West Ham United is de huidige kampioen . De Britten versloegen Fiorentina met 2-1 in de finale van 2023.

Favoriet voor 2023- 2024 finale Olympiakos – Fiorentina

Fiorentina staat dus na vorig jaar opnieuw in de eindstrijd. De Serie A formatie liet al weten dolgraag revanche te willen nemen op de mislukte missie tegen West Ham United. De club uit Florence heeft echter de ‘pech’ dat het tegen een Griekse club speelt, want de finale is ook in Griekenland. In Athene om precies te zijn.

Toch is Fiorentina in de ogen van de bookmakers gewoon favoriet en krijgen zij de hoogste winstkansen mee. Toch is een verdubbeling van de inleg heel goed mogelijk. In diverse speltypes pak je deze bookmakersbonus zelfs al vrij snel. Hieronder sommen we beste pre-wedstrijd quoteringen in het 1X2 spelsysteem voor je op en zul je zien dat voor underdog Olympiakos flink diep in de buidel wordt getast.

Odds Olympiakos – Fiorentina

De pre-match quoteringen zijn zeer hoog voor de UEFA Conference League finale tussen Olympiakos en Fiorentina. Zelfs als je inzet op de favoriet Fiorentina, verdubbel je je inleg in het 1X2 spelsysteem. De maximale odds zijn momenteel x2,40 van het ingezette bedrag.

Als je gokt op een verrassing en speelt dat Olympiakos opnieuw kan stunten in dit Conference League seizoen, dan is een overwinning van de Grieken op de Italianen maximaal x3,15 van het wedbedrag waard. Ze moeten dan wel binnen de reguliere speeltijd en blessuretijd winnen van Fiorentina.

Want als één van de teams wint tijdens de verlenging of na strafschoppen, dan wordt bij de online bookmakers een gelijkspel als winnende deal beschouwd. Gokkers die een gelijkspel hebben voorspeld, ontvangen dan tot maximaal x3,35 van hun inzet.

Wedden op Voetbal

De UEFA Conference League finale 2023 – 2024 Olympiakos Piraeus – ACF Fiorentina zal op woensdag 29 mei worden gespeeld. De wedstrijd wordt afgewerkt in de AEK Arena, het stadion waar normaal gesproken AEK Athene haar thuiswedstrijden speelt. In Athene zal om 21:00 uur het eerste fluitsignaal klinken voor deze eindstrijd van het Conference League toernooi.

Wedden op Voetbal tegen de beste pre-wedstrijd odds? Zet dan in voor die aftrap, want de pre-fase eindigt dan en de tot dan toe geldende odds zullen vervangen worden door live quoteringen! Ook scoren in de Conference League finale? Bekijk en vergelijk de actuele quoteringen voor Olympiakos – Fiorentina snel via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.