Wedden op Sturm Graz - Feyenoord in UEFA Europa League

Feyenoord Rotterdam speelt aanstaande donderdag een uitwedstrijd bij Sturm Graz in Oostenrijk. Het heenduel in De Kuip werd met 6-0 gewonnen door de Rotterdammers. Slaagt de ploeg van trainer Arne Slot daar donderdag weer in? Of heeft Sturm haar lesje geleerd? Voor het wedden op Sturm Graz – Feyenoord in Europa League tegen de hoogste bookmakers odds moet je bij Wedden op Sport zijn! 

Historie Sturm Graz – Feyenoord

Feyenoord beleefde een fantastische avond toen de ploeg op 15 september met 6-0 won van Sturm Graz. Het zorgde er zelfs voor dat de Rotterdamse club nu eerste staat in Groep F van de Europa League. Maar Feyenoord moet nog vol gas in de laatste twee speelronden van de poulefase. Alle ploegen in Groep F hebben namelijk vijf punten behaald en ieder team maakt dus nog kans op de tickets voor de knock-outs van het toernooi.

Feyenoord speelt in de laatste speelronde thuis tegen Lazio Roma. De Romeinen spelen aanstaande donderdag thuis tegen FC Midtjylland. Deze Deense ploeg was ook voor de Feyenoorders een lastige tegenstander om punten van te pakken. De komende weken wordt duidelijk welke teams we terug gaan zien na de winterstop.

Afgelopen weekend kwamen beide teams in eigen competitie niet verder dan een gelijkspel. In Salzburg werd het 0-0 tussen Sturm Graz en RB Salzburg. Feyenoord liet in de Eredivisie punten liggen in De Kuip tegen Fortuna Sittard: 1-1.

Favorieten

Bij dit duel van aanstaande donderdag wijzen de bookmakers Feyenoord aan als favoriet. De Rotterdamse formatie sloeg in eigen Kuip hard toe door met 6-0 te winnen van de ploeg uit Graz. Beide teams hebben wel evenveel punten in de poule en hebben alle drie de concurrenten in de poule al eens ontmoet.

De Oostenrijkse ploeg won thuis van FC Midtjylland met 1-0 en dat is Feyenoord niet gelukt.  Na de zege op Sturm Graz pakte de Rotterdamse ploeg tweemaal een punt tegen de Deense formatie en dat zegt natuurlijk ook wat al nemen de bookmakers dat niet mee in het beoordelen van de quoteringen.

Odds Sturm Graz – Feyenoord

De pre-odds zijn het hoogst bij een gelijkspel in de Merkur Arena. De quoteringen bij een puntendeling kunnen oplopen tot maximaal 3.80 keer het speelbedrag.

Ben jij er heilig van overtuigd dat Feyenoord ook in Graz van Sturm wint? In het 1×2 spelsysteem staat een maximale quotering van 2.00 keer je speelbedrag ingedeeld bij winst van de Rotterdamse ploeg.

Mocht Sturm Graz winnen dan lopen de quoteringen weer wat hoger op. De Nederlandse bookmakers keren tot 3.60 keer de inleg aan je uit als de Oostenrijkse ploeg donderdagavond wint.

Wedden op Voetbal

Met Wedden op Voetbal zijn heel veel weddenschappen mogelijk. Welke ploeg wint, wie gaat er scoren en wat is het resultaat na negentig minuten speeltijd? Wil jij ook eens wedden op voetbal en heb je de uitwedstrijd van Feyenoord tegen Sturm Graz in het vizier? Check dan voordat je de wedstrijd gaat voorspellen eerst de odds bij de bookmakers op Wedden op Sport en mis de hoogste odds niet.

De wedstrijd Sturm Graz – Feyenoord staat gepland op donderdag 27 oktober om 21:00 uur. Het duel wordt gespeeld in de Merkur Arena te Graz. Wedden op dit duel kan totdat de wedstrijd begint. Na het eerste fluitsignaal schakelen de bookmakers over naar live wedden. Scoor met voetbalwedstrijden voorspellen via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.