Wedden op Snooker: European Masters 2022

Van 16 tot en met 21 augustus worden de Snooker European Masters 2022 gehouden. Ronnie O’ Sullivan doet vanwege een blessure aan zijn arm niet mee en dus ligt de tafel open voor alle andere favorieten, outsiders en underdogs om met winst te gaan strijken op dit zeer belangrijke snooker toernooi. Voorspel de winnaar via Wedden op Sport en scoor de hoogste snooker odds!

Historie European Masters

De European Masters worden sinds 1989 georganiseerd. Het stond voorheen bekend als de European Open.
Tussen 2005 en 2008 stond het bekend als de Malta Cup en was het enige ranking toernooi in Europa buiten de Britse eilanden, voordat het werd stopgezet. In 2016 werd het evenement nieuw leven ingeblazen en omgedoopt tot European Masters. Dit jaar doen er 128 snooker profs een gooi naar de eindzege.

In februari van dit jaar vond de laatste editie van dit toernooi plaats. De Chinees Fan Zhengyi ging met het prijzengeld van ruim € 90.00 euro lopen dankzij een knappe 10-9 overwinning op O’ Sullivan.

Favorieten European Masters 2022

Bij de bookmakers is Judd Trump de torenhoge favoriet. De Engelsman won het toernooi al eens in 2016 en 2017. Door de afwezigheid van O’ Sullivan is hij nu de man waar iedereen naar kijkt tijdens de European Masters 2022.

Outsiders zijn: Mark Selby, Mark Williams, de Chinees Zhao Xintong en Kyren Wilson. Allen steken in een goede vorm. Voor Selby en Williams geldt dat ze goede herinneringen aan dit toernooi bewaren. Zij zullen dan ook gebrand zijn om te vlammen op deze augustus editie van de European snooker Masters. Zeker nu O’ Sullivan zich heeft teruggetrokken en de kansen voor de dark horses flink gestegen zijn.

Odds European Masters 2022

De pre-tournament odds voor winst van Trump staan direct al lekker hoog. Snookergokkers kunnen met een winnende voorspelling op de ex-winnaar maar liefst x5,50 keer het ingelegde speelbedrag winnen.

Vanaf Selby stijgen de pre-odds naar een nog hoger niveau. Een winnende Selby zorgt voor een maximale bookmakersbonus van x10,00 keer het speelbedrag. Ook eindwinst voor Mark Williams wordt de pre-tournament odds met een maximale winst van x10,00 je inleg beloond.

Als de winst naar één van de outsiders gaat, dan liggen de odds in de dubbele cijfers. Zo scoor je met Kyren Wilson en de Chinees Xintong al x11,00 je inzet. Bij een overwinning van Yan Bingtao is de uitbetaling van de online bookmakers al opgelopen naar x13,00. Check het volledige odds overzicht op onze bookmakerspagina!

Wedden op Snooker

Het online Wedden op Snooker is van oudsher één van de belangrijkste sporten waarop gegokt wordt bij de wedkantoren. Ook Nederlandse sportgokkers kiezen steeds vaker voor een weddenschap op snooker toernooien. Dat komt omdat de winstkansen en odds vaak hoog liggen.

Plaats je voorspelling voor de European snooker Masters via Wedden op Sport.nl en wordt één van de winnaars van dit prachtige toernooi in het Duitse Fürth. Zet in op de eindwinnaar voordat op zondag 21 augustus de finale begint of bezoek onze bookmakerspagina voor het voorspellen van de wedstrijden tijdens het toernooi. Je kan dan via live gokken alsnog een lekker bookmakersbonus proberen te scoren. Snooker wordt zo nog leuker en spannender!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.