Wedden op RSC Anderlecht - AZ Alkmaar

Aanstaande donderdag worden de kwartfinales van de Europe Conference League gehouden. Voor AZ Alkmaar betekent dit een uitwedstrijd bij onze zuiderburen. In Brussel wacht RSC Anderlecht op de Alkmaarders. Welke ploeg wint in het Lotto Park Stadion? Wedden op RSC Anderlecht – AZ Alkmaar doe je veilig en verantwoord via de Nederlandse bookmakers op Wedden op Sport!

Historie RSC Anderlecht – AZ Alkmaar

Het is al even geleden dat RSC Anderlecht en AZ Alkmaar elkaar tegen kwamen in een officiële wedstrijd. In 2012 was dat voor de laatste keer. De ontmoeting vond toen plaats in de zestiende finale van de Europa League. De heenwedstrijd werd toen in Alkmaar gespeeld en gewonnen door AZ. Het werd 1-0 voor AZ door een goal van Adam Maher. Ook in Brussel wist AZ te winnen. Maarten Martens een Belg in dienst van AZ scoorde toen voor de Alkmaarse ploeg: 0-1.

In 2021 speelden de ploegen een oefenduel tegen elkaar en waren beide teams aan elkaar gewaagd. Het werd 1-1 voor beide ploeg. Ook in 2010 speelden AZ en Anderlecht een oefenduel tegen elkaar. Toen was het AZ die met 2-1 won van de Brusselse ploeg. Volgens deze statistieken hoeft AZ dus niet te vrezen voor de Belgische ploeg uit Brussel.

Favorieten RSC Anderlecht – AZ Alkmaar

De bookmakers wijzen geen favoriet aan bij dit duel. Zowel bij winst van RSCA als bij een zege van AZ staan de pre-odds op een ruime verdubbeling van het speelbedrag in de boeken.

In de achtste finale van de Conference League hebben beide ploegen gelijkwaardige teams uitgeschakeld. Zo wist de Belgische club af te rekenen met het Spaanse Villarreal en schakelde AZ Alkmaar de Italiaanse Serie A formatie Lazio Roma uit.

In de eigen competitie doet de Brusselse formatie het de laatste weken beter dan AZ al staat Anderlecht pas negende in de Belgische Jupiler Pro League. AZ is momenteel de nummer vier van de Nederlandse Eredivisie.

Odds RSC Anderlecht – AZ Alkmaar

De pre-odds zijn bij de online bookmakers het hoogt ingedeeld bij een gelijkspel. Als de ploegen elkaar donderdagavond in evenwicht houden, dan keert BetCity de hoogste quotering uit. Bij dit wedkantoor kun je tot maximaal 3.40 keer de speelbedrag teruggestort krijgen als deze voorspelling de juiste is.

Een zege van RSC Anderlecht staat bij de bookmakers op maximaal 2.70 keer de speelbedrag ingedeeld. Deze quotering wordt door Bet365 en TOTO.nl gehanteerd.

Dan de pre-odds bij een overwinning van AZ. De Nederlandse bookmakers hebben de odds op maximaal 2.70 keer het speelbedrag genoteerd. Check de meest actuele pre-odds in het 1×2 spelsysteem via Wedden op Sport.nl en speel op je eigen manier mee!

Wedden op Voetbal

De Conference League wordt in Nederland goed gevolgd. Vorig jaar wist Feyenoord de finale te halen en dit jaar lijkt AZ Alkmaar ook ver te komen. Of de finale ook echt gespeeld gaat worden door de Alkmaarders moeten we nog afwachten, maar voor de kwartfinale zetten de Nederlandse bookmakers de quoteringen al op scherp. Ook Wedden op Voetbal? Ontdek dan welk wedkantoor bij jouw speelwijze past en vind de beste odds.

De Europe Conference League kwartfinale RSC Anderlecht – AZ Alkmaar staat gepland op donderdag 13 april. De wedstrijd begint om 21:00 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Voetbalgokkers kunnen totdat de wedstrijd begint weddenschappen plaatsen in de pre-fase. Na het eerste fluitsignaal zullen de bookmakers overschakelen naar live betting. Vergelijk de bookmakers en quoteringen via Wedden op Sport en wie weet maak je de beste bookmakerdeals bij de wedstrijd Anderlecht – AZ!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.