Wedden op return UEFA Champions League duel Sturm Graz - PSV Eindhoven

PSV Eindhoven speelt aanstaande dinsdag de return in de voorronde van de Champions League tegen Sturm Graz. De Eindhovenaren wisten vorige week in het Philips Stadion al een prima resultaat te boeken voor de return in Graz. PSV won met 4-1 en gaat deze ruime voorsprong verdedigen in de Merkur-Arena te Graz. Wedden op de return in de Champions League voorronde Sturm Graz – PSV Eindhoven? Bezoek de bookmakers op Wedden op Sport.nl!

Historie Sturm Graz – PSV Eindhoven

Twee jaar geleden speelde PSV Eindhoven in de groepsfase van de Europa League ook tegen Sturm Graz. De Eindhovenaren wisten voor eigen publiek al te winnen met 2-0. De return werd toen met 1-4 gewonnen in Graz. De goals werden toen gemaakt door Ibrahim Sagaré, Eran Zahavi, Philipp Max en Yorbe Vertessen. De spelers Sangaré en Vertesse zullen ook dit keer weer meereizen naar het Oostenrijkse Graz. Max en Zahavi zijn inmiddels bij een andere club gaan spelen. Het doelpunt dat toen door de Oostenrijkse club gemaakt werd kwam van Jon Gorenc Stankovic.

De Oostenrijkse middenvelder Gorenc Stankovic wist ook afgelopen dinsdag weer te scoren tegen PSV, maar de Eindhovenaren hadden de overhand. PSV wist in het Philips Stadion viermaal te scoren tegen Sturm Graz. Ook Sangaré was weer goed voor een treffer. Het eerste doelpunt van PSV kwam van het jonge talent Isaac Babadi. Luuk de Jong scoorde daarna tweemaal voordat het laatste doelpunt van de wedstrijd van Sangaré afkwam.

Favoriet

De Nederlandse bookmakers hebben hoge verwachtingen van van PSV en wijzen de Eindhovenaren aan als favoriet in deze return. De 4-1 voorsprong die de ploeg van trainer Peter Bosz boekte, kan volgens de wedkantoren niet meer onschadelijk gemaakt worden door de Oostenrijkse club van de Nederlandse doelman Kjell Scherpen.

De hoogste quoteringen zullen we dus vinden bij een zege van Sturm Graz. Mocht de ploeg van trainer Christian Ilzer de Eindhovenaren toch nog te slim af zijn dan kunnen voetbalgokkers daar een flinke bookmakersbeloning uithalen.

Odds Sturm Graz – PSV Eindhoven

De bookmakers hebben bij deze uitwedstrijd van PSV de hoogste quoteringen ingedeeld bij winst van Sturm Graz. Als de ploeg van doelman Scherpen wint, keren de bookmakers tot 3.20 keer het speelbedrag uit.

Bij een gelijkspel is PSV door naar de play-offs van de Champions League en kunnen voetbalgokkers bij deze weddenschap tot 3.20 keer het speelbedrag teruggestort krijgen. Die quotering is dus evenveel waard als bij een zege van Sturm Graz.

Dan de odds bij winst van PSV. Zijn de Eindhovenaren ook in Graz te sterk voor de ploeg van trainer Ilzer? Dan kan er in het 1×2 spelsysteem tot 2.15 keer de inleg gewonnen worden.

Wedden op Voetbal

De returns in de derde voorronde van de Champions League worden deze week afgehandeld. De ploegen die winnen gaan door naar de play-offs. Mocht PSV zover komen, dan speelt het in de play-offs tegen FC Rangers of Servette FC. Wil je Wedden op Voetbal, maar weet je nog niet precies hoe dat werkt? Op Wedden op Sport vind je alle informatie om een winnende deal te kunnen maken en veilig te spelen bij de bookmakers.

De return Sturm Graz – PSV Eindhoven staat gepland op dinsdag 15 augustus om 20:30 uur. De Merkur-Arena is het stadion waar de ploegen elkaar zullen aantreffen. Speel mee via Wedden op Sport en voorspel of PSV doorgaat naar de play-offs van de Champions League.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.