Wedden op Real Mallorca - FC Barcelona eerste La Liga duel van 2022!

Het jaar is nog maar net begonnen en FC Barcelona moet weer aan de bak in La Liga. De ploeg van onder andere Frenkie de Jong en Memphis Depay gaat in dit tweede deel van het seizoen een poging wagen de top van de Spaanse competitie te halen. Daarvoor gaat FC Barcelona op pad naar Real Mallorca. Wedden op Real Mallorca – FC Barcelona voor de eerste La Liga duel van 2022 kan nu al bij de bookmakers op Wedden op Sport.nl. De quoteringen zijn al gunstig ingedeeld bij de online bookmakers.

Historie Real Mallorca – FC Barcelona

De laatste keer dat Real Mallorca en FC Barcelona tegen elkaar speelden, was op 13 juni 2020. De ploeg uit Catalonië won toen met 0-4 op het Spaanse eiland. Arturo Vidal opende het duel met zijn goal. Vervolgens scoorde Martin Braithwaite nog in de eerste helft van de wedstrijd. Jordi Alba en Lionel Messi maakten er na de thee nog twee bij.

Real Mallorca speelt niet altijd op het hoogste Spaanse voetbalniveau, maar in 2000 wist de ploeg op het eiland nog eens te winnen van het grote Barcelona. In oktober van dat jaar werd er met 2-0 gewonnen in La Liga. Inmiddels bij 22 jaar geleden.

Voor de jaarwisseling wonnen beide teams niet. Barça speelde uit bij Sevilla en daar werd het met 1-1 een gelijkspel. Mallorca had het nog moeilijker. Bij Granada werd de ploeg met 4-1 verslagen.

Favorieten

In de Spaanse La Liga is Real Madrid de ploeg die op de eerste plek staat. De Madridlenen hebben al 46 punten. Sevilla is de nummer twee in de Spaanse competitie, maar loopt met 38 punten. FC Barcelona staat op de zevende plek met 28 punten. Real Mallorca staat op de vijftiende plek met twintig punten daar nog ver onder. Het is dus niet zo gek dat FC Barcelona als favoriet van dit duel wordt geschouwd.

Odds Real Mallorca – FC Barcelona

De online bookmakers hebben er zin in en schalen de pre-odds direct hoog in. Voor het La Liga uitduel van FC Barcelona staat de hoogste bonus op je te wachten als Real Mallorca wint. Maximaal levert een zege van de ploeg op het Spaanse eiland je x5.25 keer het speelbedrag op.

Komen de Catalanen winnen op Mallorca, dan keren de bookmaker op Wedden op Sport je x1.71 keer je speelbedrag uit. Wordt het een puntendeling in het Visit Mallorca Stadion, dan wordt er met een odd van x3.60 keer je speelbedrag weer een hoge bonus uitgekeerd. Houd de pre-odds scherp in de gaten, want de waarde val de quoteringen kunnen nog wisselen.

Wedden via Live Betting kan natuurlijk ook. Als de wedstrijd begint geven de bookmakers de odds voor live wedden pas weer.

Wedden op Voetbal

Met Wedden op Voetbal zijn er heel veel verschillende speelopties. Dat maakt een wedstrijd als Real Mallorca – FC Barcelona nog specialer. Hoe gaan onze Oranje-spelers het doen met hun ploeg in Barcelona. Bereid je goed voor voordat je gaat wedden op voetbal. Met een goede voorbereiding maak je meer kans op een succesvolle weddenschap bij de bookmakers.

Op zondag 2 januari 2022 spelen Real Mallorca – FC Barcelona in het Visit Mallorca Estadi te Palma de Mallorca hun eerste La Liga wedstrijd van het nieuwe jaar. Het duel begint om 21:00 uur. Zorg dat voor dat tijdstip alle voorspellingen binnen zijn als je wilt meespelen via de pre-fase. Bij Wedden op Sport kun je nu al de bookmakers met elkaar vergelijken om te bepalen welke bookie voor jou de beste keuze is om bij te wedden.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.