Wedden op Eredivisie: PSV Eindhoven - SC Cambuur

In het Philips Stadion te Eindhoven speelt PSV aanstaande zondag tegen SC Cambuur. De Eindhovenaren treffen de nummer achttien van de Eredivisie en staan zelf op de vierde plaats. Om weer in de top drie te raken moeten de Eindhovenaren winnen. Welke ploeg gaat dit keer drie punten pakken? Of wordt een voorspelling op een gelijkspel de winnende deal? Scoren bij PSV Eindhoven – SC Cambuur doe je via de bookmakers op Wedden op Sport!

Historie PSV Eindhoven – SC Cambuur

Dit seizoen was SC Cambuur de Eindhovense ploeg al te slim af in de Nederlandse Eredivisie. Op 1 oktober vorig jaar troffen de teams elkaar in Leeuwarden. PSV werd van het veld geveegd door de Friese ploeg die voor eigen publiek met 3-0 wist te winnen. De Cambuur-spelers Van der Water, Paulissen en Wermeskerken wisten tot scoren te komen voor hun team.

Al meer dan dertig jaar heeft PSV in Eindhoven niet meer verloren van SC Cambuur. De laatste keer dat de Eindhovense formatie een punt morste, was in 2013. Op 31 augustus dat jaar werd het 0-0 in het Philips Stadion. In de drie wedstrijden die volgden, was PSV in eigen huis te sterk voor de Friese ploeg die niet elk seizoen actief in de Eredivisie. De laatste keer dat PSV in eigen huis Cambuur ontving, was op 21 augustus 2021. PSV trok de wedstrijd toen naar zich toe en won met 4-1.

Favorieten

Bij de Nederlandse bookmakers is PSV de favoriet van deze wedstrijd in Eindhoven. De pre-odds bij een zege van SC Cambuur staan veel hoger ingedeeld, maar volgens de wedkantoren zijn de winstkansen kleiner.

Dat heeft vooral met de stand van de ploegen in de Eredivisie lijst te maken. PSV staat vierde en SC Cambuur staat op de achttiende plaats. De ploeg uit Leeuwarden heeft zestien punten en PSV heeft er 49 bij elkaar geraapt. Afgelopen weekend wisten beide teams nog te winnen. De Eindhovenaren wonnen met 0-1 van RKC Waalwijk. Cambuur boekte er drie punten bij door met 4-1 te winnen van Go Ahead Eagles.

Odds PSV Eindhoven – SC Cambuur

Bij de online bookmakers op Wedden op Sport vind je de hoogste pre-odds bij een zege van Cambuur. Als de ploeg van trainer Sjors Ultee komt winnen in Eindhoven, dan kun je bij Unibet.nl pre-odds scoren die oplopen tot maximaal 23.00 keer je speelbedrag. Mocht je tien euro aan speelgeld hebben ingezet, dan wordt dit bedrag in een klap 230 euro waard.

Een gelijkspel in Eindhoven betekent dat de bookmakers flink gaan cashen. In het 1×2 spelsysteem lopen de pre-odds op tot maximaal 9.50 keer de inleg als PSV en Cambuur de punten gaan delen.

Bij een zege van de nummer vier van de Eredivisie noteren de bookmakers quoteringen die oplopen tot maximaal 1.15 keer de inleg. Deze quotering is te vinden bij Unibet.nl en TOTO.nl!

Wedden op Voetbal

Om succesvol te Wedden op Voetbal heb je een klein beetje voetbalkennis nodig, maar ook een spankeltje geluk. De kans dat je een weddenschap verliest, is altijd aanwezig. Speel dan ook verantwoord en bewust mee. Bereid een weddenschap goed voor en speel bij betrouwbare wedkantoren op Wedden op Sport.

De Eredivisie wedstrijd PSV Eindhoven – SC Cambuur staat gepland op zondag 12 maart om 16:45 uur. Het duel wordt gehouden in het Philips Stadion. Wedden in de pre-fase kan totdat het duel begint. Vergelijk de bookmakerskantoren met elkaar op Wedden op Sport en speel mee!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.