Wedden op Eredivisie: PSV Eindhoven - Go Ahead Eagles

In de Eredivisie staat aanstaande zaterdag een thuiswedstrijd gepland voor PSV. De Eindhovenaren krijgen bezoek van Go Ahead Eagles uit Deventer. De ploeg verrast de topclubs van Nederland wel vaker, maar kan GAE winnen van de nummer drie in de Eredivisie? Bezoek de bookmakers op Wedden op Sport en scoor hoge odds bij PSV Eindhoven – Go Ahead Eagles. 

Historie PSV Eindhoven – Go Ahead Eagles

In het Philips Stadion te Eindhoven speelde PSV op 23 december 2021 voor de laatste keer tegen Go Ahead Eagles. De ploeg won toen met 2-0 van de gasten uit Overijssel. Philipp Mwene opende de wedstrijd met zijn goal in de negende minuut. Cody Gakpo maakte de 2-0 in de 78ste minuut van de wedstrijd.

Begin dit seizoen maakte PSV al een uitstapje naar Deventer. Op 13 augustus vorig jaar won PSV met 2-5 op de Adelaarshorst. Van de zeventien competitiewedstrijden die PSV tegen Go Ahead Eagles speelde, werd het eenmaal een gelijkspel. Dat was op 19 februari 1995. In de Adelaarshorst werd het toen 1-1.

Deze week kwamen beide ploegen al in actie in de Eredivisie. PSV ging op bezoek bij FC Emmen, maar greep drie punten mis aan De Oude Meerdijk. FC Emmen won er met 1-0 van de Eindhovense ploeg.

Go Ahead Eagles verloor deze week ook in de achttiende speelronde van de competitie. De ploeg van trainer René Hake werd in de Adelaarshorst met 1-4 verslagen door AZ uit Alkmaar.

Favorieten

De Nederlandse bookmakers wijzen PSV in dit duel aan als favoriet. De Eindhovenaren spelen thuis en hebben hun eigen supporters achter zich. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij staat op de derde plaats van de Eredivisie. Go Ahead Eagles is de nummer elf en heeft veertien punten minder dan de ploeg uit Eindhoven.

Ook kijken de bookmakers naar de vorige ontmoetingen tussen beide teams. PSV verliest zelden punten als het tegen GAE speelt en dat nemen de bookmakers mee in het noteren van de odds. Wie op zoek is naar hoge quoteringen kan die zeker vinden bij een zege van de Overijsselse ploeg.

Odds PSV Eindhoven – Go Ahead Eagles

Bij de Nederlandse bookmakers vind je de hoogste odds bij dit duel bij een zege van Go Ahead Eagles. Komt de ploeg van trainer René Hake zaterdagavond drie punten pakken in Eindhoven?, Dan wordt er door Unibet.nl al een quoteringen van maximaal 14.00 keer de inleg uitgekeerd.

Een gelijkspel kan ook lonend zijn. De maximale quoteringen bij een gelijkspel lopen in het 1×2 spelsysteem op tot maximaal 6.75 keer het speelbedrag.

Wedden op een zege van PSV levert bij Jack’s Casino de hoogste bookmakerbeloning op. Deze bookmaker keert tot maximaal 1.25 keer de inleg als de Eindhovenaren de drie punten in het Philips Stadion weten te houden.

Wedden op Voetbal

Wil jij ook eens Wedden op Voetbal, maar weet je nog niet precies hoe dat werkt? Bij Wedden op Sport vind je al die informatie die je nodig hebt om succesvol te kunnen wedden op jouw favoriete sport. Bezoek de bookmakerspagina om de wedkantoren met elkaar te vergelijken. Op deze pagina staan de betrouwbaarste bookmakers van ons land vermeld.

De Eredivisie wedstrijd PSV Eindhoven – Go Ahead Eagles wordt op zaterdag 28 januari gespeeld. Het duel begint om 16:30 uur in het Philips Stadion. Bereid een weddenschap goed voor en ga voor de hoogst mogelijke odds die passen bij jouw voorspellingen op PSV – GAE!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.