Wedden op Oranje: oefenduel Nederland - Denemarken

Aanstaande zaterdag speelt het Nederlands elftal een oefenduel tegen Denemarken. Oranje stoomt zich daarmee klaar voor de UEFA Nations League die deze zomer gespeeld worden en het WK 2022 in Qatar eind dit jaar. Bij Wedden op Sport vind je de bookmakers met hoge pre-odds. Ga jij wedden op Nederland – Denemarken? Speel dan mee via Wedden op Sport en scoor de winnende voorspelling!

Historie Nederland – Denemarken

In 2012 speelden Nederland en Denemarken voor de laatste keer tegen elkaar. Tien jaar geleden stonden de landenteams tegenover elkaar op het EK van dat jaar. Oranje verloor die wedstrijd toen met 0-1 van de Denen. Twee jaar eerder op het WK in 2010 wist het Nederland elftal nog met 2-0 te winnen van de Deense formatie. In 2008 speelden de teams voor de laatste keer tegen elkaar in een oefenduel. Beide teams waren toen aan elkaar gewaagd en het werd 1-1 gelijkspel.

De laatste keer dat het Nederlands elftal bij elkaar kwam, was vorig jaar november. Op 16 november werd toen de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen gespeeld. Oranje won toen met 2-0 van de Noren. Nederland heeft zeven ongeslagen duels achter elkaar op de teller staan. De laatste keer dat er verloren werd, was de achtste finales van het EK tegen Tsjechië. Het werd toen 0-2 in het voordeel van de Tsjechen.

De Deense ploeg speelde in november tegen Schotland. Dit was ook voor de Denen de laatste WK-kwalificatiewedstrijd. De ploeg verloor die wedstrijd met 2-0. Ook speelden de Scandinaviërs in de maand november tegen Faeröer Eilanden en die WK-kwalificatiewedstrijd werd met 3-1 gewonnen.

Favorieten

De bookmakers kiezen Nederland als favoriet van deze oefenwedstrijd. Het duel wordt in de Johan Cruijff Arena gespeeld dus Oranje heeft thuisvoordeel. Ook verwachten de bookmakers veel van het Nederlands elftal sinds de komst van bondscoach Louis van Gaal die sinds zijn aanstelling nog niet verloren heeft met Oranje.

Op de FIFA ranglijst staan de teams dichtbij elkaar. Denemarken staat op de negende plaats en dat is een plaatsje hoger dan Nederland die op de tiende plek genoteerd staat.

Odds Nederland – Denemarken

De bookmakers op Wedden op Sport hebben de hoogste quoteringen voor Nederland – Denemarken genoteerd bij een overwinning van de Denen. De maximale pre-odd die wij hebben gevonden voor een Deense overwinning staat op x4.05 keer de inleg.

Zijn het Nederlands elftal en Denemarken even sterk? Bij een gelijkspel in de Johan Cruijff Arena staat een quotering van maximaal x3.45 keer je speelbedrag genoteerd.

In het 1×2 spelsysteem van de online bookmakers wordt winst van Oranje op x1.84 keer je speelbedrag ingedeeld. Ook dat is een prima odd om te wedden op de oefenwedstrijd van Nederland – Denemarken.

Wedden op Voetbal

Wil jij je geluk ook eens beproeven met Wedden op Voetbal of ben je een ervaren voetbalwedder? Bij de bookmakers op Wedden op Sport zijn zowel highrollers als wedders die eens in de zoveel tijd een gokje wagen op voetbal welkom. Dat maakt het ook zo leuk. Je kunt zelf bepalen hoe vaak je wedt en wanneer. Op onze website vind je handige tips en truc om succesvol te kunnen wedden. Ook bij de bookmakers zelf kun je veel informatie vinden voor jij je voorspelling doet.

Goed om te weten als je wilt wedden is dat Het Nederlands elftal op zaterdag 26 maart om 20:45 uur aftrapt tegen Denemarken. Het duel wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Voor al je weddenschappen zit je goed bij de bookmakers op Wedden op Sport! Profiteer van de hoogst mogelijke odds en bookmakersspecials en moedig ‘Ons Oranje’ aan in het oefenduel Nederland – Denemarken.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.