Wedden op Oranje-leeuwinnen oefenduel Engeland - Nederland

Het duurt niet lang meer en dan trappen de Oranjeleeuwinnen het EK 2022 voor vrouwen in Engeland af. Het Nederlands vrouwenelftal neemt het vrijdag op tegen Engeland. Met deze vriendschappelijke ontmoeting met de Engelsen wordt ex-Oranje bondscoach Serina Wiegman herenigt met haar Leeuwinnen. Wil jij wedden op dit oefenduel? Speel dan mee via Wedden op Sport en scoor hoge odds met Engeland – Nederland.

Historie Engeland – Nederland

Engeland en Nederland komen elkaar regelmatig tegen in een oefenduel of op een EK. In 2017 was dit voor het laatst op een Europees toernooi. De halve finale van het EK werd met 3-0 gewonnen door Oranje dat later de finale van Denemarken met 4-2 won. Een paar maanden later speelden de ploegen een oefenduel tegen elkaar in Nederland. De Engelse dames-elf waren toen met 1-4 veel te groot voor onze Oranje-Leeuwinnen.

Met Serina Wiegman aan het roer heeft Engeland een bondscoach die het damesvoetbal in Nederland een stuk populairder wist te maken. Wiegman won met de Oranje-leeuwinnen het Europees kampioenschap in 2017 en wist ook daarna veel indruk te maken. Ook met de Engelse formatie heeft Wiegman nog geen wedstrijd verloren zien gaan.

Tegenwoordig staat de Engelsman Mark Parsons aan het roer bij de Oranje-leeuwinnen. Met Parsons aan het roer maakten de Leeuwinnen een moeilijke tijd door, maar inmiddels lijkt het erop dat alles op zijn plaats valt en de dames zijn dan ook klaar voor het EK in Engeland.

Favorieten

De bookmakers hebben veel vertrouwen in bondscoach Wiegman bij het Engelse vrouwenteam, maar de quoteringen zijn niet heel verschillend ingedeeld. De Engelse formatie speelt thuis en dat bij de bookmakers vaak al een reden om die ploeg als favoriet aan te wijzen.

Dat wil niet zeggen dat de bookmakers verwachten de Oranje-leeuwinnen een prooi zullen zijn voor de Engelse damesploeg. In tegendeel, ook de odds bij een zege van Nederland staat hoog ingeschaald.

Odds Engeland – Nederland

De pre-odds in het 1×2 spelsysteem zijn om te smullen voor de oefenwedstrijd van de Oranje-leeuwinnen tegen het Engelse team van bondscoach Wiegman. De hoogste odds kun je verwachten bij een gelijkspel. Als het Engelse damesteam en onze Leeuwinnen even sterk zullen zijn, dan keren de bookmakers tot maximaal x3.20 keer de inleg aan je uit.

Een overwinning van Nederland staat iets hoger ingeschaald dan van de Engelse ploeg. Als bondscoach Parsons wint met zijn dameselftal dan keren de bookies tot maximaal x2.75 keer de inleg uit.

Een zege van bondscoach Wiegman en haar dames-elftal is in de pre-fase goed voor een quotering van gemiddeld x2.25 keer je speelbedrag. Deze quoteringen zijn te vinden bij onder andere  TOTO Sports.

Wedden op Voetbal

Het EK2022 begint op 6 juli met de wedstrijd Engeland – Oostenrijk. Onze Oranje-dames komen op 9 juli voor het eerst in actie. De tegenstander is dan Noorwegen. Met dit oefenduel willen de landenteams zich klaarstomen voor het Europese toernooi.

Ook jij kunt alvast je geluk beproeven met een weddenschap op de Oranje-leeuwinnen bij de Nederlandse bookmakers. Vergelijk de wedkantoren met elkaar en maak van Wedden op Voetbal een groot succes met jouw voetbalkennis. De Leeuwinnen trappen vrijdag 24 juni om 21:00 uur af in het Engelse Leeds. Zorg dat voor dat tijdstip je voorspellingen binnen zijn bij de bookmakers om mee te kunnen dingen om de beste prijzen.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.