Wedden op oefenwedstrijd Nederland - Duitsland

Op dinsdag 29 maart om 20:45 uur speelt het Nederlands elftal in Amsterdam haar tweede oefenwedstrijd op rij. Na de knappe 4-2 overwinning op Denemarken is nu Duitsland aan de beurt. Gaat Oranje dinsdagavond opnieuw zegevieren of bieden de Duitsers dusdanig veel tegenstand dat ze onze jongens in verlegenheid brengen? Speel mee via Wedden op Sport en scoor met een correcte voorspelling op Nederland – Duitsland! 

Historie Nederland – Duitsland

De laatste keer dat dit pikante voetbalduel op de agenda stond, is alweer drie jaar geleden. In 2019 zaten beide landen in dezelfde EK kwalificatie poule. Nederland verloor de thuiswedstrijd tegen de Duitsers met 2-3, maar wist in Duitsland met 2-4 te zegevieren.

Ook in 2018 troffen ‘we’ elkaar. Tijdens de UEFA Nations League wist het Nederlands elftal thuis op overtuigende wijze de drie punten te pakken. Onder leiding van de toenmalige bondscoach Ronald Koeman werd het maar liefst 3-0. De wedstrijd in Duitsland, die op 19 november 2018 werd gespeeld, eindigde in een 2-2 gelijkspel. En dat na een 2-0 voorsprong voor Die Mannschaft. Promes en Van Dijk bezorgden Oranje destijds alsnog een punt.

Favoriet bij Nederland – Duitsland

De online bookmakers zien Nederland als favoriet voor dit oefenduel in de Johan Cruijff Arena. Dit komt vooral vanwege het thuisvoordeel. Nederland speelt de laatste tijd prima, maar ook de Duitsers zijn bezig aan een ijzersterke serie onder de nieuwe bondscoach Hans Dieter Flick.

De verschillen bij de pre-wedstrijd quoteringen zijn dan ook klein. Er valt dus bij elke correcte voorspelling in het 1×2 spelsysteem een flinke winstbonus te scoren. Maar let op: speel bewust, 18+!

Odds

Bij de online voetbal bookmakers staan de pre-wedstrijd odds voor deze voetbalwedstrijd zo scherp als een mes. Scoor een winnende weddenschap en pak sowieso meer dan het dubbele van je inlegbedrag! De hoogste bonussen worden uitbetaald bij een gelijkspel tussen Nederland en Duitsland. Als beide landen elkaar geen strobreed willen toegeven, dan zou dat kunnen resulteren in een gelijkspel. De online wedkantoren waar je op deze vriendschappelijk interland kunt inzetten keren dan maximaal x3,25 keer de inleg aan je uit.

De bookies keren bij een overwinning van de Duitsers op Nederland maximaal x2,80 keer het ingelegde speelbedrag aan sportwedders uit. Dat is dus niet heel veel lager dan de bookmakersbonus die bij een gelijkspel staat.

Voetbalpunters die nu al zeker denken te weten dat Nederland ook dit oefenduel gaat winnen, kunnen in de pre-wedstrijd fase inzetten tegen een maximale pre-odd van x2,61. Deze weddenschap levert je dus al snel meer dan het dubbele van het speelbedrag op, maar dan moeten de mannen van coach Louis van Gaal wel Duitsland verslaan aanstaande dinsdag!

Wedden op Voetbal

De oefenwedstrijd Nederland – Duitsland wordt gespeeld op dinsdag 29 maart 2022 en begint om 20:45 uur. Op het moment dat de aftrap wordt verricht vervangen de bookies de pre-odds door live quoteringen. Speel mee met het Nederlands elftal dat tegen Duitsland haar tweede oefenpot in een paar dagen tijd speelt. Zo kan ook jij scoren bij deze vriendschappelijke interland va het Nederlands voetbalelftal!

Check alle odds en deals via onze bookmakerspagina en bereid je voor op een succesvolle deelname door onze kennisbank te bezoeken. Hier tref je naast deze voorbeschouwing ook informatie over speltypen, stortings- en betaalmethoden voor het online wedden op voetbal en reviews van legale, Nederlands bookmakers waar je veilig kunt inzetten op Nederland – Duitsland.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.