Wedden op Nederland - Wales

Op dinsdag 14 juni speelt Oranje de vierde wedstrijd in de UEFA Nations League. Na duels tegen België, Wales en Polen is het nu weer de beurt aan de ploeg uit Wales om het Nederlands elftal te bestrijden. Dit keer speelt Nederland thuis en zullen de supporters honderd procent achter Oranje gaan staan. Voorspel de uitslag van Nederland – Wales via Wedden op Sport en scoor de beste odds!

Historie

Amper een week geleden speelde Nederland ook al tegen Wales, toen in Cardiff. Louis van Gaal koos voor het B-team en dat leverde een interessante strijd op met de elf uit Wales. Lang leek Teun Koopmeiners met zijn droge knal in het begin van de tweede helft de winnende goal te hebben gemaakt, maar vlak voor tijd scoorde de thuisploeg alsnog de gelijkmaker: 1-1.

Toen iedereen zich al had neergelegd bij een puntendeling besloot Frenkie de Jong nog eenmaal een aanval van het Nederlands elftal in te leiden. Een prachtige rush zorgde ervoor dat Malacia vanaf de zijkant met een prima voorzet Wout Weghorst in stelling kon brengen. De boomlange spits kreeg zijn hoofd perfect onder de bal en kopte tegendraads de winnende treffer achter de doelman van Wales. Eindstand Wales – Nederland: 1-2.

Favoriet bij Nederland – Wales

Voor het duel van komende dinsdag is Nederland wederom favoriet bij de online bookmakers. Het is afwachten met welke opstelling Van Gaal gaat komen, maar het uitduel liet al zien dat Oranje in principe met alle selectiespelers een winnend elftal kan vormen.

Voor voetbalpunters die denken een makkelijke bonus te scoren, is het belangrijk te weten dat Wales het beste presteert als ze vooraf als underdog worden gezien. Zo bereikte ze ook het WK Qatar 2022. En wonnen ze al meerdere keren van topland België.

Odds Nederland – Wales

De pre-wedstrijd quoteringen voor een overwinning van Nederland in deze vierde speelronde van de UEFA Nations League staat op een maximum uitkeringsfactor van x1,33. De odds zien we onder meer bij Bet365 en BetCity terugkomen.

Een gelijkspel tussen Nederland en Wales, zoals in Cardiff dus bijna het geval was, zorgt voor sportwedders die hier in de pre-fase op gaan inzetten voor een maximale uitkering van x5,00 je inleg!

Dit is echter nog niet de hoogste odd bij Nederland – Wales, want die wordt uitbetaald als de bezoekers dinsdagavond winnen. De bookmakerskantoren laten in dat geval de maximale winstbonus oplopen tot wel x9,50 het ingelegde speelbedrag!

Wedden op Voetbal

Het online Wedden op Voetbal interlands van het Nederlands elftal zorgt altijd voor spannende momenten. Als je voor de buis of in het stadion zit en je hebt een weddenschap lopen, dan is het extra spannend om de verrichtingen van de spelers op het veld te volgen. Zorg er echter niet voor dat de spanning te hoog oploopt. Dit kan je doen door verantwoord en veilig te spelen. Hou je aan je limieten, zet niet te hoog in en speel alleen bij legale wedkantoren!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.