Wedden op Nations League kraker Italië - Duitsland

In de UEFA Nations League staat op zondag 4 juni een geweldige wedstrijd op het programma. In de kraker tussen Europees kampioen Italië en het altijd sterke Duitsland zullen de eerste tikken worden uitgedeeld in Groep 3 van de A-divisie. Welk land maakt een bliksemstart en wie loopt er direct achter de feiten aan? Of delen de Italianen en Duitsers de punten in dit openingsduel? Voorspel en win via Wedden op Sport!

Historie Italië – Duitsland

In de voetbalgeschiedenis vinden we tal van ontmoetingen tussen beide landen. Het zijn dan ook allebei landen waar voetbal echt leeft. We hebben ons historische overzicht bij de meest recente onderlinge duels en pakken de draad op in 2012. In dat jaar speelden Italië en Duitsland op het EK tegen elkaar. In de halve finale van dat Europees kampioenschap versloegen de Italianen de Duitse Mannschaft met 1-2. Het zou Italië overigens geen Europese titel opleveren, want in de eindstrijd bleek Spanje met 4-0 veel te sterk voor de Azzurri.

In 2013 en 2016 werden er nog twee vriendschappelijke interlands afgewerkt alvorens er op 2 juli weer een EK clash volgde. Ditmaal in de kwartfinales. De Duitsers kwamen bij deze gelegenheid als winnaar uit de bus. Het eindigde in een strafschoppenserie en vanaf de stip zijn de Duitsers meestal dodelijk precies. Ook Die Mannschaft konden niet lang genieten van die zege, want Frankrijk was in de halve eindstrijd met 2-0 te sterk.

Favoriet bij Italië – Duitsland

De kwartfinale ontmoeting uit 2016 is – behoudens nog een oefenpotje eind 2016 – ook gelijk de laatste krachtmeting geweest tussen beide landen. Hierdoor is het lastig in te schatten hoe de huidige selecties zich verhouden tot elkaar. De verschillen bij de online bookmakers zijn dan ook klein, maar vallen in het voordeel van de Italianen uit.

Reden voor deze keuze is het thuisvoordeel, maar omdat Duitsland uit buiten de eigen landsgrenzen altijd goed presteert, durven de bookies niet heel ver te gaan bij hun pre-wedstrijd odds. De hoogste quoteringen vinden we dan ook bij een gelijkspel. En dat is altijd een teken dat er geen echte favoriet of underdog is.

Odds

Hoe ziet die odds verdeling in de pre-fase er dan concreet uit? We beginnen met de maximale quoteringen die worden aangehouden bij winst van Italië. Een overwinning van de Squadra Azzurra staat bij de top bookmakerskantoren die in Nederland sportweddenschappen mogen aanbieden op x2,45 keer het ingelegde speelbedrag.

Een zege van de Duitsers in dit UEFA Nations League duel uit de A-divisie zorgt bij de betere voetbalwedkantoren voor een maximale pre-wedstrijd quoteringen van x2,80 keer het inlegbedrag.

In het 1×2 spelsysteem scoor je de hoogste winstbonussen als beide landen in het Stadio Renato Dall’Ara van Bologna de punten delen. De odds lopen in dat geval op naar x3,40 keer het gestorte geldbedrag bij plaatsing van deze voorspelling.

Wedden op Voetbal

Het online Wedden op Voetbal maakt het volgen van wedstrijden pas echt spannend! Er valt namelijk ook voor jou echt iets te winnen als je meespeelt met echt geld. Natuurlijk is er ook een kans dat je je inleg verliest, maar ons motto is: No Pain, No Gain.

Check vooral wel eerst even of jij dit risico wil en kan nemen door onze kennisbank te bezoeken. Hier staat uitleg over veilig, verantwoord en slim online Wedden op Voetbal. Ook staan er reviews over alle Nederlandse bookmakerskantoren. Meespelen met de kraker Italië – Duitsland? Bereid je goed voor via Wedden op Sport, vergelijk de odds en win hoge winstbonussen bij een correcte voorspelling!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.