Wedden op UEFA Nations League Groep 4 duel België - Wales

Als Nederland aanstaande donderdag uit speelt tegen Polen, treft België in eigen land Wales aan. De Belgen zijn de grote concurrenten van Oranje in Groep 4 van de UEFA Nations League. Als de Rode Duivels winnen en het Nederlands elftal morst punten in Polen, dan kan de wedstrijd tegen België volgende week nog heel spannend worden. Wedden op Sport zocht de bookmakers voor je op om te wedden op het duel: België – Wales!

Historie België – Wales

België en Wales speelden op 11 juni dit jaar nog tegen elkaar. Het duel tussen de Rode Duivels en The Dragons werd in het Cardiff Stadion gehouden. België wist er niet te winnen. Er werd wel een punt behaald bij een 1-1 eindresultaat.

Als de Belgen dit duel winnen kunnen ze nog kans maken op de eerste plaats in Groep 4. Nederland staat nu eerste met tien punten. België heeft zeven punten en staat tweede. Mocht Oranje eenmaal verliezen tegen Polen of België dan kunnen de Belgen eerste worden in de poule. Wales is met één punt de nummer vier en Polen staat derde met vier punten. Beide landen zijn niet echt een bedreiging meer voor Oranje.

De Nations League is de laatste voorbereiding op het WK2022 in Qatar dat eind november dit jaar begint. Nederland start het toernooi op 21 november tegen Senegal. Wales speelt op die dag tegen de Verenigde Staten. België begint er op 23 november aan met een duel tegen Canada.

Favorieten

De Nederlandse bookmakers wijzen de Belgen aan als favoriet bij deze wedstrijd. De pre-odds zijn het hoogst ingedeeld bij een winst van Wales. De bookies kijken vooral naar de FIFA ranglijst daarop staat België tweede terwijl Wales pas op de negentiende plek staat. Bovendien spelen de Rode Duivels in eigen Koning Boudewijn Stadion.

Wales heeft weinig punten geraapt in de poule, maar het punt dat werd behaald, was wel in de wedstrijd tegen .onze Rode Duivels. De goksites gaan er echter vanuit dat dit het enige punt zal blijven dat Wales tegen de Belgen zal behalen.

Odds België – Wales

De pre-odds lopen het hoogst op als je inzet op een zege van Wales. Mochten The Dragons winnen in Brussel, dan keren de bookmakers tot maximaal x8.75 keer je inleg uit.

Een gelijkspel is in het 1×2 spelsysteem een maximale quotering van x5.00 keer je speelbedrag waard. Deze prematch quotering is te vinden bij Unibet.nl.

Verwacht je dat de Rode Duivels de match gaan winnen? Zet dan in op winst voor België en ontvang tot maximaal x1.40 keer je speelbedrag terug als onze zuiderburen gaan winnen.

Wedden op Voetbal

Wil je niets missen van de overige landenteams in Groep 4 van de UEFA Nations League en ga je wedden op de wedstrijd België – Wales? Doe dit  dan voor donderdag 22 september 20:45 uur. Het duel wordt in het Koning Boudewijn Stadion gespeeld. Als België en Wales hebben afgetrapt schakelen de bookmakers over naar live betting en is wedden in de pre-fase niet meer mogelijk.

Check voordat je gaat wedden eerste de actuele quoteringen bij de bookmakers. De pre-odds kunnen namelijk nog hoger oplopen. Zorg dat  je goed voorbereid van start gaat in deze één na laatste speelronde in Groep 4 van de UEFA Nations League. Maak jouw ultieme bookmakersdeal met het Wedden op Voetbal.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.