Wedden op Nations League duel Engeland - Italië voor hoge bookmakers-odds

In de UEFA Nations League staat aanstaande zaterdag de wedstrijd Engeland – Italië op het programma. De ploegen in Groep 3 van de A-divisie staan na twee duels eerste (Italië) en laatste (Engeland) in de poule. Wedden op het Nations League duel Engeland – Italië tegen hoge bookmakers-odds? Check de bookmakerspagina van Wedden op Sport en speel mee bij de beste, legale bookmakerskantoren van Nederland!

Historie Engeland – Italië

Het is niet heel lang geleden dat Engeland en Italië tegen elkaar speelden. Om precies te zijn, was dat op op 11 juli 2021. De ploegen speelden toen de finale van het EK2020 tegen elkaar. Italië won het toernooi pas na strafschoppen. In de reguliere speeltijd werd het 1-1. Ook in de verlenging wisten beide teams niet meer te scoren. In de strafschoppenserie waren het de Italianen die vaker het net wisten te raken en de Europese titel veroverden ten koste van Engeland.

In dit Nations League seizoen is Engeland tot nu toe de zwakste in Groep 3. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate haalde geen punten binnen in de wedstrijd tegen Hongarije (1-0). Het duel tegen Duitsland werd een puntendeling, maar geeft wel hoop bij de Engelsen op een goed resultaat tegen de regerend Europees kampioen.

Italië wist tegen Duitsland ook niet verder te komen dan een 1-1 gelijkspel. De ploeg van bondscoach Roberto Mancini pakte vervolgens wel drie punten in de wedstrijd tegen Hongarije: 2-1. Begin deze maand speelde de Italianen de Finalissima als Europees kampioen tegen de Zuid-Amerikaanse kampioen Argentinië. De Italianen verloren met 0-3 van de Argentijnen. De resultaten geven aan dat Italië schommelende resultaten boekt.

Favorieten

Door de wispelturige resultaten van Italië wordt Engeland bij veel bookmakers als favoriet van dit duel bestempeld. De Engelse formatie heeft nog een bijkomend voordeel. Het team speelt in eigen land tegen Italië. Van de laatste zeven ontmoetingen tussen beide rivalen wisten Italië er twee te winnen. De Engelse ploeg won eenmaal. In de overige keren werden de punten gedeeld.

In deze poule staat Engeland op de laatste plaats en Italië op de eerste, maar de bookmakers trekken zich hier weinig van aan. De hoogste pre-odds vind je dus bij een zege van de Italianen.

Odds Engeland – Italië

De bookmakers hebben torenhoge quoteringen voor de wedstrijd van deze twee topvoetballanden. In het 1×2 spelsysteem vind je de hoogste quotering bij een zege van Italië. Als de ploeg uit het land van  de laars komt winnen, dan keren de bookmakers maximaal x4.75 keer je speelbedrag uit.

Een gelijkspel krijgt ook een hoge odd mee in dit speltype. Mochten de Engelsen en de Italianen de punten delen, dan kun jij tot maximaal x3.50 keer je speelbedrag scoren bij de bookies op Wedden op Sport.

Een zege van de Engelse formatie is goed voor een bookmakersbeloning van maximaal x1.83 keer je speelbedrag. Check alle odds, freebets en overige bookmakersspecials voor de Nations League op de bookmakerspagina.

Wedden op Voetbal

Nu de Nations League in volle gang is, voorspellen vele voetbalgokkers op duels van het Nederlands elftal, maar er worden ook geregeld deals gemaakt met de bookmakers voor de overige wedstrijden. Een kraker als Engeland – Italië trekt sowieso veel voetbalgokkers aan. Wil jij het ook eens proberen, maar weet je nog niet bij welke bookmaker, dan kun je ze op Wedden op Sport gemakkelijk met elkaar vergelijken en bepalen welke het beste bij je past.

De wedstrijd Engeland en Italië wordt zaterdag 11 juni om 20:45 uur gespeeld. De plek waar deze kraker wordt afgewerkt is het Molineux Stadion te Wolverhampton. Kom ook Wedden op Voetbal en speel vandaag al mee!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.