Wedden op kwartfinales Engelse EFL Cup

Deze week spelen de laatste acht overgebleven Engelse clubs de kwartfinales in de EFL Cup. Met onder meer Arsenal, Chelsea, Liverpool en Tottenham Hotspur nog in de race belooft het een spannende bekerronde te worden. Voorspel de uitslagen van de Engelse League Cup en scoor de beste odds via de bookmakersdeal op Wedden op Sport!

Historie Engelse EFL Cup

De EFL Cup – beter bekend als de League Cup of Carabao Cup, is een jaarlijks terugkerende bekercompetitie in het Engelse profvoetbal. Het wordt georganiseerd door de English Football League (EFL) en staat open voor elke club binnen de vier hoogste niveaus van het Engelse voetbalcompetitiesysteem. Naast de Premier League zijn dat clubs uit de Championship, League One en League Two.

Het bekertoernooi werd voor het eerst gehouden in het seizoen 1960- 1961 als de Football League Cup en is een van de drie belangrijkste binnenlandse voetbalcompetities in Engeland, naast de Premier League en de FA Cup. Opvallend is dat de Engelse League altijd eindigt in februari, terwijl de meeste competities (beker en regulier) in mei eindigen.

Favorieten Engelse EFL Cup

Vooraf zijn er drie duidelijke favorieten in de vier kwartfinales: Arsenal, Chelsea en Tottenham. Arsenal heeft met Sunderland een relatief makkelijke loting. Datzelfde geldt voor Chelsea dat op bezoek gaat bij promovendus Brentford. Tottenham speelt thuis tegen West Ham United. Die ploeg begon sterk aan dit seizoen, maar zit in een behoorlijke vorm dip!

De laatste kwartfinale is de meest interessante. Liverpool, zonder de zieke Virgil van Dijk, speelt namelijk thuis tegen Leicester City. Twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. Toch is Liverpool bij de bookmakers zwaar favoriet. Leicester heeft het namelijk altijd lastig op Anfield.

Odds

De pre-wedstrijd quoteringen voor de vier Engelse EFL Cup kwartfinales dan. Winst van Arsenal zorgt in de pre-fase voor een maximale bookmakers bonus van x1,18 keer het gekozen speelbedrag. De hoogte van je voorspelling wordt bij een draw met maximaal de factor x7,00 verhoogd. Dit gebeurt alleen als het in een gelijkspel eindigt. Als Sunderland die League Cup duel wint van Arsenal. Dan staat er een maximale bonus van x17,00 het gekozen wedbedrag op je te wachten.

Een overwinning van Liverpool  levert je momenteel maximaal x1,64 het gekozen speelbedrag op bij online bookmakers. Een gelijkspel zorgt voor maximaal x4,20 keer je inleg. De bonussen worden een stuk hoger als je kiest voor Leicester City als winnaar van dit EFL Cup duel. De legale, Nederlandse bookies keren in dat geval maximaal x5,50.keer het gekozen wedbedrag uit.

Een zege van Chelsea levert je een maximale uitkering van x1,70 keer de inlegwaarde op. Het speelbedrag dat je zet op winst van promovendus Brentford wordt een stuk meer waard als de thuisploeg erin slaagt The Blues uit het toernooi te wippen. De pre-fase odds liggen in dat geval op een maximaal niveau van x5,25 de factor van je ingelegde geldbedragen. Zet in op een gelijkspel als je de pre-odds bij een puntendeling wilt scoren: x3,70 is daar de maximum winstbonus.

De pre-odds bij het laatste bekerduel zijn gericht op winst van thuisploeg Tottenham Hotspur. Je scoort met een zege van The Spurs een maximale bonus van x2,37 keer je inleg. Een weddenschap plaatsen op West Ham kan bij een correcte voorspelling maximaal x3,10 keer het ingelegde speelbedrag opleveren. Een gelijkspel is goed voor een maximale bookmakers bonus van x3,30 en is daarmee de hoogste pre-odd!

Wedden op Engels voetbal

Engeland is bakermat van het voetbal en dat geldt ook zeker voor de sfeer, historie en importantie van bekervoetbal. Met of zonder fans: er zit altijd druk op. Dat betekent dat voetbalwedders regelmatig scoren door op de verrassing te spelen. Iedereen kan van iedereen winnen. Zet je in op de underdog en zie je daar torenhoge odds staan? Normaal ben je dan kansloos, maar niet in de EFL Cup! Hier kunnen voetbalpunters hun slag slaan.

Natuurlijk is het niet altijd raak, want de favorieten doen het ook vaak gewoon goed. Maar kies je de juiste wedstrijd en de juiste uitslag, dan is Wedden op Voetbal bij dit soort wedstrijden extra leuk!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.