Wedden op KNVB Bekerfinale PSV - Ajax in De Kuip

Aanstaande zaterdag wordt de TOTO KNVB Bekerfinale gespeeld in De Kuip te Rotterdam. De finalisten zijn PSV en Ajax. De Amsterdammers worden het hele seizoen al als favoriet voor bekerwinst gezien, maar gaan de Ajacieden dat dit paasweekend ook echt waarmaken of gaat de beker mee naar Eindhoven? Wil je wedden op TOTO KNVB Bekerfinale PSV – Ajax in De Kuip te Rotterdam? Vind hoge pre-odds en maak de beste bookmakersdeals via Wedden op Sport.nl!

Historie PSV – Ajax

Het wordt dit seizoen de vierde keer dat PSV en Ajax elkaar treffen. Het seizoen begon voor de teams al in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De ploeg uit Eindhoven won de schaal doordat het met 0-4 wist te winnen in Amsterdam. In de Eredivisie wisten de Ajacieden vervolgens tweemaal te winnen. Het duel in de Johan Cruijff Arena werd met 5-0 gewonnen en ook op bezoek in Eindhoven won Ajax met 1-2.

PSV en Ajax speelden de finale van de beker voor het laatst in 2006 tegen elkaar. De Amsterdamse ploeg won dat duel toen met 2-1 van de PSV. In de jaren die volgden stond Ajax nog zesmaal in de finale en won er daarvan vier. De laatste keer was vorig jaar tegen Vitesse Arnhem. De ploeg uit de Gelderse hoofdstad werd met 2-1 verslagen door het team van trainer Erik ten Hag. PSV speelde na 2006 tweemaal een bekerfinale. Een daarvan werd gewonnen. In 2012 versloegen de Eindhovenaren Heracles Almelo met 3-0. In 2013 ging de beker naar AZ Alkmaar dat PSV met 2-1 versloeg in De Kuip.

De ploeg die zaterdag de beker wint, mag het volgende seizoen deelnemen aan de Johan Cruijff Schaal. Dat duel wordt tegen de landskampioen gespeeld. Ook plaatst de bekerwinnaar zich voor de play-offs van de UEFA Europa League.

Favorieten

De bookmakers hebben duidelijk een favoriet voor deze finale. Volgens de bookmakers gaat de zilveren dennenappel mee naar Amsterdam. De ploeg van trainer Ten Hag wist dit seizoen al tweemaal eerder te winnen van PSV en staat ook in de Eredivisie op de eerste plaats. PSV is de nummer twee in het rijtje van achttien. Ook de indrukwekkende ongeslagen reeks die de Ajacieden telkens weer opbouwen, is voor velen de reden om op winst van Ajax in te zetten.

Odds PSV – Ajax

De hoogste pre-odds zijn dan ook te vinden bij een zege van PSV. De bookmakers keren maximaal x4.33 keer de inleg aan je uit als PSV aanstaande zaterdag wint van haar grootste Nederlandse uitdager van dit seizoen.

Wint geen van beide ploegen in de reguliere speeltijd? Dan kun jij rekenen op een beloning van maximaal x3.50 keer de inleg. Er komt dan nog wel een verlenging van de wedstrijd.

In het 1×2 spelsysteem van de bookmakers staat een quotering van maximaal x1.88 keer de inleg genoteerd bij winst van de Ajacieden in deze bekerfinale.

Wedden op Voetbal

Het wedden op voetbal is helemaal leuk als het een finale betreft. De ploegen die elkaar treffen hebben een heel seizoens-toernooi overleefd en zijn vaak aan elkaar gewaagd. Of dat in deze TOTO KNVB Bekerfinale ook zo is, moeten PSV en Ajax dit weekend nog uitzoeken. De bookmakers zijn er in eider geval al klaar voor om elke voetbalwedder die de correcte uitslag wist in te vullen te gaan belonen met hoge odds.

De finale van de TOTO KNVB Beker PSV Eindhoven – Ajax Amsterdam wordt zaterdag 17 april gespeeld in De Kuip te Rotterdam. De eindstrijd om de beker begint om 18:00 uur. Speel je ook mee via Wedden op Sport.nl?

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.