Wedden op Klassieker Ajax - Feyenoord

Op zondag 24 september staat de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord op het programma. De Rotterdammers gaan op bezoek bij Ajax in Amsterdam. In de Eredivisie staat Feyenoord er beter op dan de Ajacieden en verdedigt in de Johan Cruijff Arena haar koppositie. Keert Feyenoord het tij door te winnen van Feyenoord? Scoor de beste bookmakerdeals bij de Klassieker Ajax – Feyenoord via Wedden op Sport!

Historie Ajax – Feyenoord

Ajax en Feyenoord hebben al heel wat wedstrijden tegen elkaar gespeeld. Al sinds 1921 spelen de rivalen tegen elkaar en in totaal zijn er 167 wedstrijden gespeeld. Ajax wist de Klassieker het vaakst te winnen. In de competitie versloeg de Amsterdamse formatie de Rotterdamse club in totaal 76 keer. Feyenoord wist 46 keer de overwinning te pakken. Een gelijkspel kwam in 45 gevallen tot stand. In al die duels scoorde Ajax in totaal 348 keer. Feyenoord wist 256 keer te scoren tegen hun rivaal in Amsterdam.

De laatste keer dat de Klassieker plaatsvond in de Johan Cruijff Arena was op 19 maart dit jaar. In Amsterdam wist Feyenoord te winnen met 2-3. De Mexicaan Santiago Tomas Gimenez wist al na vijf minuten speeltijd te scoren voor zijn ploeg uit Rotterdam. Ajax liet het daar niet bij en scoorde voor de rust nog tweemaal. Na de thee wisten de Rotterdammers nog tweemaal tot scoren te komen en keerden terug met drie punten op zak.

Favoriet Ajax – Feyenoord

Feyenoord staat momenteel vierde op de Nederlandse Eredivisielijst en Ajax vinden we terug op een twaalfde plaats. De Rotterdamse formatie heeft zes punten meer dan de Ajacieden, maar dat maakt de ploeg uit Rotterdam-Zuid nog geen favoriet bij dit duel. De odds zijn redelijk gelijkwaardig ingedeeld gezien de huidige ranglijst.

De Klassieker maakt bij beide teams iets los en kunnen vaak net iets meer dan in andere duels. De rivaliteit is hoog bij zowel spelers als supporters. De Klassieker voorspellen, kan dus een hele mooie uitdaging zijn. Check de odds en deals op de bookmakerspagina voordat je meespeelt.

Odds Ajax – Feyenoord

De quoteringen zijn bij de Klassieker van aanstaande zondag het hoogst ingedeeld bij een gelijkspel. Gaan de aartsrivalen de punten netjes met elkaar delen, dan keren de Nederlandse bookmakers tot wel 3.75 keer het speelbedrag uit.

Bij een zege van de Rotterdamse bezoekers staan de pre-odds in het 1×2 spelsysteem op maximaal 2.40 keer het speelbedrag ingedeeld.

Verwacht je dat de Ajacieden voor eigen publiek hun rivaal uit de havenstad verslaan? Dan kan er bij de wedkantoren tot 2.70 keer de inleg gescoord worden en dat is een fractie meer dan bij winst van Feyenoord.

Wedden op Voetbal

Wekelijks worden er heel wat weddenschappen geplaats op wedstrijden in de Eredivisie, maar de Klassieker is wel het hoogtepunt van alle weddenschappen die gemaakt worden op competitieduels. De rivaliteit tussen de club uit beide grote steden van Nederland maakt Wedden op Voetbal voor iedereen wel interessant.

Ook een weddenschap plaatsen op Ajax – Feyenoord? Doe dit dan voor zondag 24 september om 14:30 uur. Op dat tijdstip zal de aftrap van de Klassieker in de Johan Cruijff Arena plaatsvinden. Serdar Gözübüyük is de scheidrechter die de wedstrijd tussen de rivalen zal gaan leiden. Vergelijk de bookmakers met elkaar op Wedden op Sport en speel mee door de correcte voorspelling achter te laten bij de Nederlandse sportbooks.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.