Wedden op Johan Cruijff Schaal 2021: Ajax Amsterdam - PSV Eindhoven

Zaterdagavond is de Johan Cruijff Arena in Amsterdam het decor voor de Johan Cruijff Schaal, de traditionele opening van het nieuwe voetbalseizoen. In de topper Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven wordt beslist wie de prijs dit jaar mee naar huis mag nemen. Wordt het landskampioen Ajax of pakt PSV de Schaal voor de neus van de Amsterdammers af? Voorspel de uitslag van de Johan Cruijff Schaal 2021 via Wedden op Sport en win fraaie winstbonussen!

Historie Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven

De Johan Cruijff Schaal werd ingevoerd in 1996. Tot die tijd stond de wedstrijd bekend als de Nederlandse Supercup en PTT Telecom Cup. De prijs is genoemd naar de Nederlandse topvoetballer Johan Cruijff.

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal wordt georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB). Tot 2016 vond het duel plaats in de Amsterdam ArenA, maar vanaf 2017 is dat het stadion van de landskampioen. De wedstrijd wordt altijd ingepland in de week voorafgaand aan de start van de Eredivisie.

In het verleden zijn er al veel Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven wedstrijden afgewerkt in Amsterdam. De laatste vijf keer dat de Brabanders naar onze hoofdstad afreisde verloor PSV, waarvan de nederlaag uit 2019 ook in de Johan Cruijff Schaal werd geleden.

Favoriet bij Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven

Volgens de bookmakers is Ajax dan ook torenhoog favoriet bij deze seizoenopener in het Nederlandse betaalde voetbal. De online goksites komen tot deze conclusie omdat Ajax vorig seizoen alles won wat er te winnen viel in Nederland. Ook in Europees verband liet het goede uitslagen optekenen. Daarnaast is deze Johan Cruijff Schaal een thuiswedstrijd voor de Amsterdammers en zijn de Eindhovenaren in een zware strijd met FC Midtjylland verwikkeld om een plekje in de groepsfase van de Champions League. Iets waar Ajax als kampioen al van verzekerd is.

Odds Johan Cruijff Schaal 2021

Voor voetbalpunters die meespelen in de pre-fase betalen de sportbookmakers het meeste uit bij winst van PSV Eindhoven. Als de Eindhovenaren in het stadion van Ajax Amsterdam de eerste (hoofd)prijs van dit nieuwe seizoen grijpen, betalen de top bookmakers maximaal x4,40 keer het speelbedrag uit!

Bij een Amsterdam zege staan de odds op een maximum van x1,71 keer het ingelegde speelbedrag. Bij een gelijkspel komt er een verlenging en winnen voetbalpunters die op een gelijke stand hebben ingezet fraaie winstbonussen! De maximale uitkering in het 1×2 spelsysteem bedraagt in dit geval x4,15 keer het ingelegde wedbedrag op een gelijkspel bij Ajax – PSV.

Wedden op Voetbal

De Johan Cruijff Schaal is één wedstrijd. Een topper tussen twee ploegen die het vorige seizoen goed gepresteerd hebben, maar waarvan we in het huidige seizoen nog weinig gezien hebben. Er vinden dan ook vaak verrassende uitslagen plaats in dit duel. Gaat Ajax winnen of pakt PSV de eerste prijs van het seizoen? Voorspel via Wedden op Sport en pak de beste online gokdeals!

De wedstrijd Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven wordt gespeeld op zaterdag 7 augustus en begint om 20:00 uur. Check alle actuele odds en deals op onze bookmakerspagina! Speel bewust en verantwoord: je kan je inleg immers ook kwijtspelen. Lees vooraf dan ook altijd wat de voorwaarden van de bookmaker is en hoe de winstkansen daadwerkelijk liggen. Speel mee via Wedden op Sport en pak de beste odds voor Ajax – PSV!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.