Wedden op Gold Cup 2023 finale Mexico - Panama

In Los Angeles wordt aanstaande maandag de finale van de CONCACAF Gold Cup 2023 gehouden. De finalisten zijn Mexico en Panama. Bij de Mexicanen speelden de Eredivisie spelers Edson Alvarez, Jorge Sanchez en Santiago Gimenez al een aantal wedstrijden mee in de Gold Cup. Gimenez scoorde nog tegen Haïti, maar wist de rest van het toernooi geen goals meer te maken. Wellicht in de finale? Bezoek de bookmakers op Wedden op Sport en scoor de beste pre-odds bij het voorspellen van de Gold Cup finale Mexico – Panama!

Historie Mexico – Panama

Mexico en Panama speelden vorige maand nog tegen elkaar in de CONCACAF Nations League. Het betrof de play-offs voor de derde plaats en die wisten de Mexicanen de veroveren door met 0-1 te winnen van Panama. De Mexicaan Jesus Gallardo scoorde al in de vierde minuut van de wedstrijd en dat was direct ook het winnende doelpunt van El Tri.

In de WK 2022 kwalificatie poule speelden de landenteams ook tegen elkaar. De heenwedstrijd werd in Panama gespeeld. Het duel in Stadion Rommel Fernandez te Panama City werd een 1-1 gelijkspel tussen beide teams. De terugwedstrijd in Mexico Stad werd met 1-0 gewonnen door El Tri. Mexico plaatste zich voor het toernooi, maar dat lukte Panama niet.

Favoriet Gold Cup 2023 finale

De Nederlandse bookmakers wijzen Mexico aan als favoriet van deze finale. Dat heeft vooral met de status van de Mexicanen op dit toernooi te maken. El Tri wist al achtmaal de Gold Cup te winnen. Alleen de Verenigde Staten wist de trofee nog vaker te winnen. Voor Panama zou dit de eerste keer kunnen zijn.

Beide teams kwamen het toernooi goed door. De Mexicanen versloegen Jamaica in de halve finale met 0-3. Het Panamese elftal wist topfavoriet USA met 1-2 te verslaan. Panama heeft sowieso nog geen wedstrijd verloren in de Gold Cup 2023. Het Mexicaanse elftal werd in de groepsfase nog verslagen door Qatar (0-1), maar toen was Mexico al zeker van groepswinst.

Odds Mexico – Panama

De bookmakers hebben bij de finale van de Gold Cup de hoogste pre-odds ingedeeld bij een zege van Panama. Als het Panamese elftal wint en voor het eerst de trofee van de Gold Cup verovert, dan keren de top bookmakers die in Nederland actief zijn tot 6.52 keer het speelbedrag uit.

Bij een gelijkspel wordt het een verlenging. Voetbalgokkers kunnen dan al 3.67 keer het speelbedrag opstrijken bij een correcte voorspelling op een onbesliste strijd na de reguliere speeltijd. En dat is een zeer hoge quotering voor een Gold Cup finale!

Gaat Mexico winnen en wordt het feest voor Sanchez, Alvarez en Gimenez? Dan keren de Nederlandse bookmakers tot maximaal 1.58 keer het speelbedrag uit en kunnen voetbalgokkers die deze voorspelling correct wisten in te vullen bij de bookies mee feesten.

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal gaat deze zomer gewoon door met onder andere de Gold Cup. Dat de Mexicanen de finale wisten te halen, is voor velen geen verrassing, maar Panama weet op dit toernooi te verrassen. Denk jij te weten wie er gaat winnen? Speel dan bewust en veilig mee via de betrouwbare bookmakers op Wedden op Sport.

De finale van de CONCACAF Gold Cup 2023 Mexico – Panama wordt gespeeld op maandag 17 juli om 01:30 uur (Nederlandse tijd). Het SoFi Stadion te Los Angeles is het decor van deze finale.  Gaat Mexico deze trofee voor de negende keer winnen? Vergelijk, zet in en win bij de bookies op Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.