Wedden op Go Ahead Eagles - PSV Eindhoven in Eredivisie

In de Eredivisie speelt Go Ahead Eagles aanstaande zaterdag tegen PSV Eindhoven in de Adelaarshorst. De Eindhovense ploeg speelde deze week al een zware wedstrijd tegen AS Monaco in de voorrondes van de Champions League. Is PSV klaar voor de volgende strijd in Deventer? Of kan Go Ahead Eagles profiteren van de Champions League successen van PSV? van de Eindhovense ploeg? Wedden op Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven? De hoogste quoteringen scoor je natuurlijk bij de bookmakers op Wedden op Sport.nl!

Historie Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven

Vorig seizoen wist Go Ahead Eagles heel wat Eredivisie ploegen te verrassen. In de Adelaarshorst wist PSV Eindhoven te winnen met 1-2, maar simpel was het volgens de toenmalige trainer Roger Schmidt niet. Ajax Amsterdam verloor zelfs van de ploeg in Deventer.

Het is lang geleden dat de Eindhovense ploeg met lege handen terugkeerde uit Deventer. Go Ahead Eagles speelde ook niet altijd in de Eredivisie. In 1995 werd het voor de laatste keer een gelijkspel tussen GAE en PSV. Op 19 februari van dat jaar werd het nog 1-1 in de Adelaarshorst. In seizoen 2016-2017 kwam PSV met 1-3 winnen in de Overijsselse Hanzestad.

Vorige week begonnen achttien clubs aan de eerste Eredivisie wedstrijd van seizoen 2022-2023. PSV speelde thuis tegen FC Emmen en won die wedstrijd met 4-1. Voor Go Ahead Eagles stond een uitwedstrijd op het programma bij AZ. In Alkmaar werd de ploeg van trainer René Hake met 2-0 verslagen door AZ.

Favorieten

Bij de online bookmakers is PSV Eindhoven favoriet voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag. De Eindhovenaren kwamen deze week nog in actie tegen AS Monaco. De terugwedstrijd in het Philips Stadion moest gewonnen worden van de Franse ploeg wil PSV dit seizoen in de Champions League spelen. PSV won in de verlenging met 3-2, maar dat heeft de Eindhovenaren veel kracht gekost.

Het kan dus maar zo zijn dat Go Ahead hier van kan profiteren. Bovendien wordt de ploeg aangemoedigd door trouwe GAE-supporters. De bookmakers trekken zich daar weinig van aan, maar wat voorspel jij?

Odds Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven

De quoteringen zijn hoog ingeschaald voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag in Deventer. De hoogste odds keren de bookmakers uit bij een overwinning van Go Ahead. Je kunt tot maximaal x7.50 keer de inleg scoren bij een zege van de GAE.

In het 1×2 spelsysteem staan de quotering bij een gelijkspel op maximaal x5.00 keer de inleg ingedeeld. Unibet keert deze hoge pre-odd uit bij een puntendeling.

Een overwinning van PSV is bij de top bookmakerskantoren die Eredivisie weddenschappen aanbieden tot maximaal x1.48 keer de inleg waard.

Wedden op Voetbal

Het Wedden op Voetbal wordt leuk als je ook wat wint. Om te winnen, heb je een goede voorbereiding nodig en een betrouwbare bookmaker. Op Wedden op Sport vind je eerlijke wedkantoren waar je veilig kunt gokken op voetbalwedstrijden.

Daarnaast is het belangrijk te weten hoe de ploegen er voor staan. Ontbreken er belangrijke spelers door blessuren of schorsingen en heeft een ploeg kort geleden al een belangrijke wedstrijd gespeeld? Als je op de hoogte bent van dit soort zaken verhoog je de kans op een succesvolle weddenschap bij de bookmakers.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.