Wedden op Gil Vicente - AZ Alkmaar in play-offs Conference League

In het Portugese Barcelos gaat AZ Alkmaar zich aanstaande donderdag proberen te kwalificeren voor de groepsfase van de Europa Conference League. AZ speelt tegen Gil Vicente en de Alkmaarders kunnen de ticket voor de poulefase bijna niet meer uit handen geven. Vorige week werd er met 4-0 gewonnen in Alkmaar. Wil je wedden op Gil Vicente – AZ Alkmaar in play-offs Conference League? Check  dan de bookmakersdeals op Wedden op Sport en speel mee!

Historie Gil Vicente – AZ Alkmaar

Het was vorige week de eerste ontmoeting voor AZ met het Portugese Gil Vicente. De Alkmaarders wisten in eigen AFAS Stadion met 4-0 te winnen van de Portugese ploeg uit Barcelos. Dani de Wit opende het duel al in de 24ste minuut van de wedstrijd. In de tweede helft van de wedstrijd kwam AZ pas echt los. Ook Mayckel Lahdo, Vangelis Pavlidis en Mees de Wit wisten het net van doelman Andrew da Silva Ventura te raken. Met dit resultaat heeft AZ weinig te vrezen voor de return tegen Gil Vicente.

AZ Alkmaar hoefde afgelopen weekend niet te spelen in de Eredivisie. Het duel tegen N.E.C. Nijmegen werd verplaatst naar 1 september zodat de Alkmaarders zich volledig kunnen voorbereiden op de wedstrijd tegen Gil Vicente.

De Portugese ploeg speelde afgelopen maandag nog een competitieduel tegen FC Famalicao. Voor eigen publiek wist de ploeg in Barcelos niet te winnen: 0-0.

Favorieten

Ondanks de ruime overwinning van AZ in het AFAS Stadion tegen Gil Vicente wijzen de bookmakers de Alkmaarse ploeg aan als licht favoriet voor de return. De quoteringen bij winst van de Portugese ploeg staan niet veel hoger ingeschaald dan een zege van AZ.

De Alkmaarse ploeg van trainer Pascal Jansen is vier duels op een rij ongeslagen. Dat kan Gil Vicente niet zeggen. De Portugese ploeg verloor twee van de vier laatste duels, won eenmaal en wist een keer een gelijkspel uit het vuur te slepen. Dat weegt bij de bookmakers niet mee in het bepalen van de pre-odds.

Odds Gil Vicente – AZ Alkmaar

De hoge quoteringen bij winst van AZ kunnen bij veel voetbalgokkers gunstig uitpakken. Als je wedt op winst van AZ en de Alkmaarders zegevieren donderdagavond, dan keren Nederlandse bookmakers tot maximaal x2.35 keer de inleg uit.

De hoogste odds hanteren de wedkantoren bij een gelijkspel. Als de ploegen aan elkaar gewaagd zijn in Estádio Cidade de Barcelos Dan zijn de Alkmaarders door naar de groepsfase en kunnen voetbalgokkers die een gelijkspel voorspelden x3.50 keer het speelbedrag terug gestort krijgen.

Een overwinning van Gil Vicente betekent niet direct dat AZ is uitgeschakeld voor de Conference League, maar spelers die dit voorspelden krijgen dan wel maximaal x3.10 keer de inleg terug.

Wedden op Voetbal

Wil jij Wedden op Voetbal en ga je de wedstrijd Gil Vicente – AZ Alkmaar voorspellen bij de bookmakers? Doe dit dan voor donderdag 25 augustus 21:00 uur, want dan begint de wedstrijd in het Cidade de Barcelos Stadion te Portugal. De pre-odds worden dan vervangen voor live betting quoteringen.

Weddenschappen winnen kan alleen met heel veel geluk of een goede voorbereiding. Bij Wedden op Sport kun je de bookmakers met elkaar vergelijken en vind je snel en gemakkelijk de hoogste quoteringen die passen bij jouw voorspellingen. Doe vandaag al mee en vul je voorspellingen in via Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.