Wedden op Formule 1 Grand Prix Verenigde Staten 2023

Max Verstappen is wereldkampioen Formule 1 2023, maar het raceseizoen is nog niet voorbij. Wordt de Grand Prix Verenigde Staten 2023 hierdoor minder spannend? Nee, juist niet. Doordat de druk eraf is bij Red Bull en Verstappen kunnen er juist verrassende dingen gebeuren en ontstaan. Sportwedders die dit goed voorspellen, kunnen hierdoor hoge odds binnenhalen. Benieuwd naar de actuele quoteringen? Check ze op Wedden op Sport.nl en speel mee!

Historie

De Grand Prix Verenigde Staten is nog jong. In 2012 werd er voor het eerst een race gehouden onder deze naam. Er kwamen direct mooie winnaars op de Circuit of the Americas in Austin, Texas. Lewis Hamilton greep de macht in de beginjaren, maar de laatste twee jaar Max Verstappen de beste geweest in de GP USA.

Het circuit is berucht om zijn lange rechte snelle stukken en bochtige passages. Het heeft van alles wat en dat is in het verleden gunstig gebleken voor de Red Bull bolide. Verstappen kan als titelverdediger komende zondag zijn derde zege op rij boeken.

Favoriet bij Grand Prix Verenigde Staten 2023

De online bookmakers zetten Verstappen in de kanshebberslijstjes op pole position. De Nederlander is bij elk wedkantoor favoriet en dat betekent dat zijn wereldtitel niets heeft veranderd aan de verwachtingen voor de komende race in de Verenigde Staten van Amerika.

Naast Verstappen zijn er natuurlijk nog tal van coureurs die een gooi gaan doen naar winst. De bookies zien Lando Norris als belangrijkste kandidaat om de bloemen te pakken mocht Verstappen om wat voor reden dan ook verzaken. Ook Hamilton en Sergio Perez staan hoog aangeschreven bij de wedkantoren.

Odds Grand Prix Verenigde Staten 2023

De bookmakers verwachtingen resulteren in fraaie pre-race odds. De maximale winstbonus bij een overwinning van Verstappen loopt op naar 1,22 keer het ingelegde speelbedrag. Dat is hoger dan in de voorgaande races, maar nog altijd een stuk lager dan de odds voor de andere coureurs.

Bij Norris, tweede in de lijstjes van de Sportsbooks, stijgen de pre-race quoteringen namelijk al naar de dubbele cijfers. De betere, online bookmakers betalen bij winst van Norris tot 11,00 de inleg uit! En bij een overwinning van voormalige GP USA koning Hamilton? Dan stijgen ze nog verder en zien we maximale bonussen oplopend naar x15,00 keer de inzet.

Perez is als teamgenoot van Verstappen dit seizoen ook al aan het feest geweest. Wellicht kan zijn teamgenoot de Mexicaan wat gunnen in deze race? Mocht Perez winnen, dan wordt er in elk geval flink diep in de buidel getast. De maximale odds staan momenteel op 21,00 het speelbedrag.

Wedden op Formule 1

Benieuwd naar de odds voor alle deelnemers of juist op zoek naar hogere odds bij winst van Verstappen? Check alle spelopties, actuele quoteringen en bet builders voor het online Wedden op Formule 1 via de Wedden op Sport bookmakerspagina. Vergelijk, zet in en win bij de Grand Prix Verenigde Staten 2023.

Meespelen kan tot aan de start van deze race en dit zal om 21:00 uur (Nederlandse tijd) plaatsvinden. Wees er dus tijdig bij om kans te maken op één van de vele fraaie bonussen bij de Nederlandse Sportsbooks die Formule 1 weddenschappen aanbieden.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.