Wedden op Feyenoord Rotterdam - AZ Alkmaar

Op zondag 12 november staat de kraker Feyenoord Rotterdam – AZ Alkmaar op het programma. De teams hebben evenveel punten bij elkaar geraapt en lijken aan elkaar gewaagd te zijn. De wedstrijd wordt in De Kuip te Rotterdam gespeeld en daar verliest Feyenoord maar zelden een competitieduel. Wie houdt koploper PSV Eindhoven in het vizier? Speel mee via Wedden op Sport en scoor de bookmakersbeloningen bij de beste wedkantoren. 

Historie Feyenoord Rotterdam – AZ Alkmaar

Feyenoord Rotterdam en AZ Alkmaar hebben beide 26 punten behaald in dit Eredivisie seizoen. De teams hebben zeven punten minder dan PSV Eindhoven dat nog altijd ongeslagen is. Dit jaar speelde Feyenoord al in De Kuip tegen AZ. Op 18 februari wonnen de Rotterdammers de kraker met 2-1. Vorig seizoen wonnen de Rotterdammers ook in Alkmaar. In het AFAS Stadion werd het op 16 oktober vorig jaar 1-3 voor de ploeg van trainer Slot. AZ wist in 2021 voor de laatste keer te winnen bij Feyenoord. Op 24 januari dat jaar werd het 2-3 in Rotterdam-Zuid.

De Rotterdamse ploeg won vorige week de uitwedstrijd bij RKC Waalwijk nadat het een week eerder nog verloren had bij FC Twente. De ploeg van trainer Arne Slot moest beugen voor de Enschedeërs die wonnen met 2-1. In Waalwijk werd het 1-2 voor Feyenoord.

AZ Alkmaar slaagde er afgelopen weekend niet in te winnen bij Excelsior Rotterdam. De ploeg van trainer Pascal Jansen kwam er niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Een week eerder werd er gewonnen met 3-0 tegen sc Heerenveen.

Favoriet

De Nederlandse bookmakers wijzen Feyenoord aan als favoriet in de kraker van dit weekend. De pre-odds bij een zege van AZ staan torenhoog ingedeeld vergeleken met de quoteringen bij een zege van Feyenoord.

De favorietenrol hebben de Rotterdammers te danken aan het voordeel dat zij thuis voor eigen publiek mogen spelen. De ploeg van trainer Slot kan rekenen op veel steun van onder andere het Legioen.

Odds Feyenoord Rotterdam – AZ Alkmaar

De Nederlandse bookmakers maken van de kraker in Rotterdam-Zuid een nog groter spektakel. De pre-odds reizen de pan uit bij een correcte voorspelling op een zege van AZ. Mocht de huidige nummer twee van de Eredivisie winnen in De Kuip, dan staat er een maximale beloning van 5.25 keer het speelbedrag klaar voor elke voetbalgokker die dit voorafgaand aan de wedstrijd voorspelde.

Bij een puntendeling lopen de quoteringen op tot maximaal 4.25 keer de inleg. De teams hebben weinig aan een punt als zij PSV niet uit het oog willen verliezen, maar voetbalgokkers kunnen rekenen op een flinke beloning van de Nederlandse wedkantoren.

Dan de beloningen die er te scoren zijn bij een zege van Feyenoord. Als de regerend landskampioen wint van AZ, keren de bookmakers tot 1.61 keer de inleg uit.

Wedden op Voetbal

Het voorspellen van voetbalwedstrijden is wat velen vaak bezighoudt. Vooral bij een kraker als Feyenoord – AZ laten vele gokkers weten wat zij verwachten van dit duel.

Ook Wedden op Voetbal? De Eredivisie kraker Feyenoord Rotterdam – AZ Alkmaar wordt gespeeld op zondag 12 november om 16:45 uur in De Kuip te Rotterdam. Wie wint deze wedstrijd en gaat koploper PSV Eindhoven achterna? Maak de beste deals bij je favoriete bookmakers op Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.