Wedden op FC Utrecht - sc Heerenveen

In de Eredivisie krijgt FC Utrecht aanstaande zaterdag bezoek van sc Heerenveen. De Galenwaard is het decor van deze wedstrijd in speelronde twintig van de Nederlandse competitie. Welke ploeg pakt de drie punten? Kom ook wedden op FC Utrecht – sc Heerenveen bij de bookmakers op Wedden op Sport.nl!

Historie FC Utrecht – sc Heerenveen

In de Eredivisie speelden FC Utrecht en sc Heerenveen op 29 oktober vorig jaar voor de laatste keer tegen elkaar. Het duel werd toen gehouden in het Abe Lenstra Stadion en FC Utrecht won er toen met 0-1. In de Galgenwaard ontmoetten de teams elkaar op 23 oktober 2021 voor de laatste keer. In de Domstad waren de Utrechtenaren met 2-1 iets te sterk voor de Friese ploeg.

De bezoekers uit Heerenveen kwamen in 2015 voor de laatste keer winnen bij FC Utrecht. Op 18 januari dat jaar slaagde de Friese formatie erin met 1-2 te winnen en met drie punten terug naar Friesland te keren. Luciano Slagveer en Sam Larsson zetten de Friese ploeg op voorsprong met 0-2, maar in de blessuretijd wist Willem Janssen nog een penalty te benutten voor de Domstedelingen. In 2020 waren de teams voor de laatste keer aan elkaar gewaagd in Utrecht. Bijna drie jaar geleden werd het 1-1 in de Galgenwaard.

Favorieten

In de meeste wedstrijden is FC Utrecht de baas in eigen huis als het tegen Heerenveen speelt. Dat is dan ook één van de redenen dat de Nederlandse bookmakers de odds het hoogst inschalen bij een zege van de Friese gasten.

Op de lijst van de Eredivisie staan de teams dichtbij elkaar. FC Utrecht is de nummer zeven in het rijtje en heeft dertig punten. Sc Heerenveen staat daar net onder met 27 punten uit evenveel speelronden. Op papier zou dit een wedstrijd zijn tussen twee teams die aan elkaar gewaagd zijn, maar of dat ook zo is, zal zaterdag te zien zijn.

Odds FC Utrecht – sc Heerenveen

Het 1×2 spelsysteem staat bomvol met hoge pre-odds tussen FC Utrecht en sc Heerenveen. De hoogste quoteringen bij de Nederlandse bookmakers kun je vinden bij een zege van de Friese bezoekers. Als het team uit Heerenveen drie punten pakt, dan keert BetCity tot maximaal 4.00 keer het speelbedrag uit.

Een gelijkspel is bijna evenveel waard voor voetbalgokkers die wedden op een puntendeling. In de pre-fase lopen de odds op tot maximaal 3.90 keer je speelbedrag bij Unibet.nl!

Gaat FC Utrecht haar bezoekers uit Heerenveen overmeesteren? Dan kun je bij BetCity tot maximaal 1.89 keer het speelbedrag terugverdienen.

Wedden op Voetbal

Met Wedden op Voetbal kun je dagelijks vermaken met een voorspellingen in heel veel nationale en internationale competities. Wedden op Sport zocht voor je uit bij welke bookmakers je veilig kunt wedden. De wedkantoren die vermeld staan op de bookmakerspagina beschikken over een geldige licentie om weddenschappen aan te bieden in ons land.

Wil je een weddenschap plaatsen de wedstrijd FC Utrecht – sc Heerenveen? Dat kan tot zaterdag 4 februari om 20:00 uur, want dan begint de wedstrijd in de Galgenwaard. Live wedden is vanaf dat tijdstip nog wel mogelijk. Geniet van het voetbal en het voorspellen van wedstrijden door mee te spelen via de betrouwbare bookmakers op Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.