Wedden op Europa League Feyenoord - Shakhtar Donetsk

In de achtste finales van de UEFA Europa League speelt Feyenoord op donderdag 16 maart thuis tegen Shakhtar Donetsk. De Rotterdammers wisten vorige week in de uitwedstrijd de schade te beperken door met 1-1 gelijk te spelen. Een zege in de eigen Rotterdamse Kuip is dus voldoende om door te dringen tot de kwartfinales. Speel mee met Feyenoord – Shakhtar Donetsk door je voorspelling te plaatsen via Wedden op Sport! 

Historie

De Head tot Head historie tussen beide voetbalclubs is kort. Heel kort. Sterker nog: tot vorige week hadden beide clubs elkaar nog nooit ontmoet op een groot Europees podium. Lange tijd leek het erop dat Feyenoord zelfs met een overwinning uit de heenwedstrijd zou komen, want de Rotterdamse formatie kreeg kans na kans.

Toch was het de ploeg uit Oekraïne die score opende. Ver in de tweede helft werd de Feyenoord doelman verrast en lag de bal plots in het mandje achter hem. In de slotfase wist Feyenoord, zoals zo vaak dit seizoen, nog te scoren waardoor deze return met een 1-1 tussenstand aanvangt.

Favoriet bij Feyenoord – Shakhtar Donetsk

De online bookmakerskantoren zien Feyenoord als de enige echte favoriet in deze Europa League return. De Rotterdammers spelen niet alleen thuis, ze hebben met de 1-1 in Warschau (de tijdelijke thuisbasis van Shakhtar) ook een goede uitgangspositie weten te creëren.

Shakhtar mag echter niet onderschat worden. Wie denkt dat de ploeg uit de Oekraïne wel even simpel opzij gezet zal worden door Feyenoord kan bedrogen uitkomen. Shakhtar heeft al vaker bewezen in uitwedstrijden sterk voor de dag te kunnen komen. En dus zijn de gasten van donderdag geen favoriet, maar ook zeker geen underdog.

Odds Feyenoord – Shakhtar Donetsk

De pre-wedstrijd quoteringen lopen bij dit duel ver uiteen. Een weddenschap op Feyenoord wordt door heel andere odds voorzien dan een voorspelling dat Shakhtar gaat winnen in de Rotterdamse Kuip. De hoogste odds vinden we bij een weddenschap op Shakhtar. De winstbonussen lopen in dat geval op tot maximaal 7,00 keer het inlegbedrag dat bij de bookmakers is gestort.

Als het uitdraait op een verlenging zullen Voetbalgokkers die hun geld hebben gezet op een gelijkspel juichen. Zij kunnen een bookmakersbonus van maximaal 4,50 keer hun inlegwaarde tegemoet zien.

Bij een overwinning van thuisploeg Feyenoord juicht de Kuip! Ook voor het Nederlandse voetbal zou dat prima nieuws betekenen vanwege de coëfficiënten, maar de meest gelukkige personen zullen voetbalwedders zijn die hierop hebben ingezet. Zij ontvangen dankzij een maximale quotering van 1,50 namelijk voor elke euro die ze op Feyenoord hebben geplaatst 1 euro en 50 cent terug.

Wedden op Voetbal

Online Wedden op Voetbal maakt het volgen van voetbalwedstrijden extra spannend! Voetbalgokkers zullen dat direct herkennen. Ga je voor het eerst meespelen en wil je dat doen bij Feyenoord – Shakhtar? Zorg dan dat je voorspelling voor donderdag 16 maart 18:45 uur binnen is bij het wedkantoor, want anders telt die niet mee bij de pre-wedstrijd weddenschappen.

Meer informatie nodig of op zoek naar de hoogste winstkans bij Feyenoord – Shakhtar? Bezoek dan de Wedden op Sport kennisbank en speel verantwoord, veilig en via betrouwbare bookmakerskantoren mee met deze UEFA Europa League returnwedstrijd in Rotterdam!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.