Wedden op Eredivisie

In de halve finale van de promotie/degradatie play-offs treffen Almere City FC – VVV Venlo en FC Emmen – NAC Breda elkaar in de return. De twee wedstrijden worden zaterdag gespeeld en er gaan twee winnaars door naar de finale. Het doel is volgend seizoen mogen uitkomen in de Eredivisie. Wedden op de returns van de promotie/degradatie play-offs? Bezoek de bookmakers op Wedden op Sport en speel mee. 

Historie Eredivisie

In het Eredivisie seizoen 2022-2023 werd Feyenoord Rotterdam kampioen en degradeerde FC Groningen en SC Cambuur naar de eerste divisie. FC Emmen werd zestiende en krijgt nog een kans in de nacompetitie om volgend seizoen terug te komen in de Eredivisie. De Drentse formatie moet dan wel NAC Breda verslaan Aan de Oude Meerdijk. De heenwedstrijd werd met 1-2 gewonnen in Breda. FC Emmen heeft met de afzwaaiende trainer Dick Lukkien een voorsprong op de Brabantse formatie die sinds seizoen 2018-2019 niet meer in de Eredivisie uitkwam.

Ook Almere City en VVV Venlo hebben nog een kans om Eredivisie voetbal te mogen gaan spelen in seizoen 2023-2024. De heenwedstrijd werd een puntendeling in Venlo (1-1) en dus kan het zaterdag nog alle kanten op in het Yanmar Stadion te Almere. Almere City FC heeft nog nooit in de Eredivisie gespeeld. VVV verliet de eredivisie in seizoen 2020-2021 waarin het zeventiende werd.

Favorieten Eredivisie play-offs finale

De Nederlandse bookmakers wijzen FC Emmen en Almere City aan als favorieten voor de finale van de nacompetitie. Volgende week wordt de finale gespeeld. Almere City krijgt die favorietenrol doordat de ploeg aanstaande zaterdag in eigen huis speelt. FC Emmen is favoriet bij de bookmakers omdat de Drentse formatie een voorsprong heeft op NAC en de klus ook voor eigen publiek kan afmaken.

De pre-odds zijn dus het hoogst ingeschaald bij winst van de uitspeelde teams. Er zijn dus grove quoteringen te vinden bij winst van VVV en NAC. Ook bij een gelijkspel in Almere en Emmen staan de pre-odds hoog ingeschaald.

Odds Eredivisie play-offs

Het hele seizoen keren de Nederlandse bookmakers al hoge odds uit bij Eredivisie duels. In het slot van het seizoen ontbreekt het ook niet aan de hoge quoteringen.

Zo wordt er bij de wedstrijd Almere City – VVV bij winst van de ploeg uit Venlo al 4.85 keer de inleg uitgedeeld. Een gelijkspel levert voetbalgokkers tot 3.80 keer de inleg op. Winst van Almere City is goed voor een beloning van 1.72 keer het speelbedrag.

Ook bij de wedstrijd FC Emmen – NAC Breda zijn goede bookmakerdeals te sluiten. De wedkantoren keren tot x4.35 uit als NAC Breda komt winnen. Een gelijkspel Aan de Oude Meerdijk is goed voor een beloning van 3.75 keer de inleg. Mocht FC Emmen voor eigen publiek winnen, dan keren de bookies tot 1.80 keer het wedbedrag uit als je meespeelde via het 1×2 spelsysteem.

Wedden op Voetbal

Dit Eredivisie is bijna voorbij, maar in de laatste wedstrijden kan nog flink gescoord worden. Bij de Nederlandse bookmakers op Wedden op Sport is geen weddenschap te gek. Speel wel altijd verantwoord en veilig mee zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

De returns van de halve finale in de nacompetitie worden op zaterdag 3 juni gespeeld. Zowel de wedstrijd Almere City – VVV Venlo als FC Emmen – NAC Breda zullen om 16:30 uur gespeeld gaan worden. Meespelen in de pre-fase kan totdat de wedstrijden beginnen. Meer informatie over Wedden op Voetbal vind je ook op de bookmakerspagina van Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.