Wedden op Eredivisie wedstrijd Feyenoord - PSV

Aanstaande zondag treffen Feyenoord Rotterdam en PSV Eindhoven elkaar in de 32ste speelronde van de Eredivisie. Beide ploegen moeten winnen om hun positie op de ranglijst te verdedigen. Wil je wedden op Eredivisie wedstrijd Feyenoord – PSV? Check dan de bookmakers op Wedden op Sport eens en maak een goede deal. 

Historie Feyenoord – PSV

De wedstrijd in De Kuip kan mede bepalend zijn of Ajax Amsterdam dit weekend al kampioen gaat worden. Er zijn nog drie speelronden te gaan en dus nog negen punten te incasseren. Ajax Amsterdam staat met 78 punten op de eerste plaats en PSV heeft 74 punten. Mochten de Eindhovenaren verliezen van Feyenoord en Ajax wint haar aanstaande duel van AZ in Alkmaar dan pakken de Amsterdammers dit seizoen de schaal. De Rotterdamse formatie doet niet meer mee in de titelstrijd. Maar met 67 punten is voor Feyenoord plek twee het hoogst haalbare.

De laatste jaren heeft Feyenoord geen kind aan PSV gehad in eigen Kuip. Vorig jaar won de ploeg in Rotterdam met 3-1 van de Brabantse bezoekers. Ook in het daarvoor gaande seizoen pakte De Trots van Zuid drie punten tegen PSV. In 2018 wonnen de Eindhovenaren voor de laatste keer op bezoek bij Feyenoord. In dat jaar werd het 1-3 in de havenstad.

Favorieten

De ploegen presteren de laatste tijd erg goed in de Eredivisie. Zowel Feyenoord als PSV haalt veel punten binnen. Daar komt nog bij dat de ploeg van trainer Arne Slot afgelopen donderdag de finale van de Europa Conference League bereikte door af te rekenen met Olympique Marseille. Enkele weken geleden won de Eindhovense ploeg van trainer Roger Schmidt de finale van de TOTO KNVB Beker van Ajax.

De huidige vorm bij beide teams is dus in orde. De bookmakers zien dan ook geen favoriet voor dit duel. Dat Feyenoord de laatste keren in eigen huis won, weegt maar heel weinig mee in de quoteringen.

Odds Feyenoord – PSV

Goed nieuws dus als jij wilt wedden op dit duel in De Kuip. De odds wijken niet ver uit elkaar en dat betekent hoge quoteringen! De hoogste pre-odds staan ingedeeld bij een gelijkspel. Delen de nummer twee en drie in de competitie de punten dan kun je tot maximaal x3.70 keer de inleg verdienen bij de bookmaker.

Nog meer interessante odds vind je bij een overwinning van de Eindhovense ploeg. Een zege van PSV is bij de wedkantoren maximaal x2.80 keer de inleg waard.

In het 1×2 spelsysteem van bookmaker TOTO staat een quotering van maximaal x2.39 keer de inleg bij een zege van Feyenoord.

Wedden op Voetbal

Het succesvol Wedden op Voetbal wedstrijden zoals Feyenoord – PSV vraagt om een beetje kennis van de Eredivisie. Volg je de Nederlandse competitie op de voet, dan ben je vast en zeker van alles op de hoogte. Met het lezen van de voorbeschouwingen kom je ook al een heel eind.

Tips en trucks voor het wedden op voetbal kun je vinden op onze website. Op de bookmakerspagina staan alleen de legale bookmakers die in Nederland actief mogen zijn. Zo weet jij dat je altijd wedt bij een betrouwbare en veilige bookmaker. De wedstrijd van zondag in De Kuip begint al om 16:45 uur dus zorg dat je de voorspellingen tijdig hebt ingevuld bij de bookmakers op Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.