Wedden op Eredivisie kraker Feyenoord - FC Twente

Op zondag 28 januari staat er in de Eredivisie de kraker Feyenoord – FC Twent gepland. De twee ploegen ontmoeten elkaar in De Kuip te Rotterdam. Feyenoord staat tweede en wil koploper PSV Eindhoven niet uit het oog verliezen. FC Twente staat derde en wil ook niets liever dan drie punten pakken in speelronde negentien van de Eredivisie. Gaat er een club winnen in deze kraker of delen de teams de punten en kan PSV weer verder vooruitlopen? Voorspel Feyenoord – FC Twente via Wedden op Sport.nl!

Historie Feyenoord – FC Twente

Feyenoord speelde op 9 oktober 2022 voor de laatste keer thuis tegen FC Twente. In De Kuip waren de Rotterdammers met 2-0 te sterk voor de ploeg uit Enschede. De inmiddels vertrokken aanvaller Orkun Kökcü naar Benfica maakte toen het eerste doelpunt van de wedstrijd. David Hancko was goed voor het tweede doelpunt van de Rotterdamse formatie.

FC Twente wist op 15 mei 2022 voor de laatste keer te winnen van Feyenoord in Rotterdam-Zuid. De Tukkers zegevierden die dag met 1-2 van Feyenoord. Dimitrios Limnios en Gijs Smal wisten beiden al voor de thee tot scoren te komen in De Kuip. In de tweede helft maakte Feyenoorder Cyriel Dessers nog een doelpunt voor de Rotterdamse club, maar drie punten leverde dat niet meer op.

Favoriet

De Nederlandse bookmakers laten er geen gras over groeien en wijzen Feyenoord aan als favoriet in de kraker tegen FC Twente. De quoteringen zijn bij een zege van de Tukkers een stuk hoger dan bij winst van de ploeg van trainer Arne Slot.

Dit heeft er vooral mee te maken dat Feyenoord in eigen stadion speelt en dus Het legioen achter zich heeft. Bovendien weten de Rotterdammers thuis vaak te winnen van FC Twente. Houdt de bookmakers sterk in de gaten, want de quoteringen kunnen in aanloop naar de wedstrijd nog gewijzigd worden.

Odds Feyenoord – FC Twente

De Nederlandse bookmakers zijn wel heel gul met de quoteringen indelen bij deze kraker in Rotterdam. In het 1×2 spelsysteem kan tot wel 6.44 keer de inleg gewonnen worden als FC Twente erin slaagt Feyenoord te verslaan voor eigen publiek.

Ook de beloningen bij een gelijkspel kunnen torenhoog oplopen. Mochten de huidige nummer twee en drie de punten met elkaar gaan delen dan keren de bookmakers tot 4.75 keer het speelbedrag uit.

Een overwinning van Feyenoord krijgt een maximale quotering van 1.45 keer de inleg mee. Hiermee geven de bookmakers wel aan de Rotterdamse formatie als favoriet aan te wijzen in speelronde negentien van de Eredivisie.

Wedden op Voetbal

Met online Wedden op Voetbal hebben velen al leuke beloningen weten te scoren, maar een weddenschap kan ook verloren gaan. Bereid je dan ook goed voor bij het maken van een goede bookmakersdeal. Bij Wedden op Sport is altijd informatie beschikbaar over betrouwbare bookmakers, worden de diverse speltypen uitgelegd en vinden voetbalgokkers informatie over het veilig storten en uit laten betalen bij de wedkantoren.

Ook een poging wagen met het voorspellen van Feyenoord – FC Twente? Doe dit dan voor zondag 28 januari. Om 14:30 uur beginnen de teams aan hun duel in De Kuip te Rotterdam. Voorspel de kraker via een veilige omgeving die de Nederlandse bookmakers op Wedden op Sport aanbieden. Vergelijk, maak de beste deals en scoor bij Feyenoord – FC Twente!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.