Wedden op Eredivisie duel NEC Nijmegen - PSV Eindhoven

Dit weekend hervat de Nederlandse Eredivisie weer na de EK kwalificatieduels van het Nederlands elftal. In Nijmegen spelen NEC en PSV tegen elkaar. In Eindhoven won PSV dit seizoen met 3-0 van de Nijmegenaren. Wat gaat het in Stadion De Goffert worden? Wedden op het Eredivisie duel NEC Nijmegen – PSV Eindhoven? Bezoek de bookmakers op Wedden op Sport

Historie NEC Nijmegen – PSV Eindhoven

Dit weekend spelen de Eredivisie teams de 27 speelronde van de Nederlandse competitie. NEC speelt in eigen stadion te PSV. Vorig seizoen wonnen de Eindhovenaren met 1-2 in De Goffert. De laatste keer dat de Nijmeegse formatie won, was in 2008. Op 29 maart dat jaar werd het 1-0 voor NEC. In 2011 werd het nog een puntendeling. NEC en PSV deelden de punten bij een 0-0 gelijkspel.

Voor de interlandbreak pakte NEC drie punten bij RKC Waalwijk. In het Mandemakersstadion te Waalwijk werd het 1-3 voor de ploeg van trainer Rogier Meijer. PSV kwam in de laatst gespeelde ronde nog uit tegen Vitesse. Bij de provinciegenoot van NEC wist het team van trainer Ruud van Nistelrooij niet tot winst te komen. Het werd 1-1 in de Gelredome.

Favoriet

De Nederlandse bookmakers wijzen PSV aan als favoriet van deze wedstrijd in Nijmegen. Wie de hoogste pre-odds zoekt bij deze wedstrijd zal ze vinden bij een zege van NEC. Een inleg op winst van de Nijmeegse ploeg kan tot keer vier je speelbedrag waard zijn bij de bookies op Wedden op Sport.

De bookmakers schalen de pre-odds bij een zege van NEC Nijmegen zo hoog in om dat de ploeg in de Goffert bijna nooit wint van de Eindhovenaren. Mocht dat dit keer wel het geval zijn, dan kunnen voetbalgokkers flink scoren bij een correcte voorspelling. Bovendien staan de Eindhovenaren op de derde plaats van de Eredivisie en NEC staat op de achtste plaats en heeft negentien punten minder dan PSV.

Odds NEC Nijmegen – PSV Eindhoven

Bij de Nederlandse bookmakers staan de hoogste pre-odds bij een zege van NEC. Als de Nijmeegse formatie wint van PSV keert bookmaker TOTO op dit moment de hoogste odd van 4.75 keer de inleg uit.

Voetbalgokkers die op een gelijkspel gaan inzetten, kunnen rekenen op een maximale pre-odd van 4.00 keer het speelbedrag als NEC en PSV de punten ook echt gaan delen. Deze pre-odd wordt door TOTO.nl en Bet365 gehanteerd.

Een overwinning van PSV wordt het meest voorspeld. In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen op maximaal 1.69 keer het wedbedrag als de Eindhovenaren drie punten pakken in Nijmegen.

Wedden op Voetbal

Nu de Eredivisie weer wordt hervat, staan vele voetbalgokkers te popelen om een voorspelling te droppen op een competitiewedstrijd in speelronde 27. Je kunt nu al een weddenschap plaatsen bij de bookies en als je meespeelt via Wedden op Sport weet je zeker dat je wedt bij de betrouwbaarste bookmakers van Nederland.

Ook Wedden op Voetbal? Het duel NEC Nijmegen – PSV Eindhoven wordt gespeeld op zaterdag 1 april. In De Goffert te Nijmegen trappen de teams om 20:00 uur af. Vergelijk de wedkantoren met elkaar op de bookmakerspagina en scoor de beste deals bij NEC – PSV!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.