Wedden op Eredivisie duel Heracles Almelo - Ajax Amsterdam

Aanstaande zaterdag ontvangt Heracles Almelo in eigen Erve Asito Stadion het Ajax uit Amsterdam. De online bookmakers verwachten een zege van Ajax, maar Heracles heeft in het verleden wel laten zien dat ze de Ajacieden in de kou kunnen zetten. Gaan de Heraclieten ook dit seizoen stunten? Of wordt het een zege van Ajax? Voor het wedden op het duel Heracles Almelo – Ajax Amsterdam in de Eredivisie scoor je hoge odds via Wedden op Sport.

Historie Heracles Almelo – Ajax Amsterdam

Sinds seizoen 2005-2006 speelt Heracles Almelo onafgebroken in de Eredivisie. De ploeg uit Almelo verloor in eigen huis de eerste zeven duels van de Amsterdammers. In 2012 werd het voor de eerste keer een gelijkspel. Er werd in die wedstrijd maar liefst zes keer gescoord: driemaal door de Heraclieten en driemaal door Ajax (3-3). Dat kunstje wist Heracles een seizoen later ook te doen: 1-1. In 2015 won Ajax met 0-2 in Almelo, maar in 2016 werd het opnieuw een gelijkspel: 0-0.

Vanaf seizoen 2017 kregen de Ajacieden het extra lastig als de Amsterdammers op bezoek waren in het Erve Asito Stadion. Vier jaar geleden won Heracles met 2-1 van Ajax. Een seizoen later was het opnieuw raak voor de ploeg uit Almelo dat Ajax met 1-0 versloeg. Vorig jaar won de Overijsselse ploeg opnieuw met 1-0, maar in de laatste ontmoeting wist Ajax na jaren weer eens te winnen in Almelo. Begin dit jaar werd het 0-2 voor de Ajacieden.

Favorieten

Voor dit duel wordt Ajax als favoriet aangewezen. Vorige week speelden de Amsterdammers de sterren van de hemel. In de Champions League werd Borussia Dortmund met 4-0 verslagen in Amsterdam en een paar dagen later kreeg PSV Eindhoven er goed van langs. De koploper van de Eredivisie rekende flink af met de nummer twee: 5-0.

Dat winst van Heracles Almelo bij de bookies een torenhoge quotering krijgt hebben de Heraclieten vooral te danken aan de dertiende plek die zij bezetten in de Eredivisie. Ook in de afgelopen twee duels haalde Heracles geen punt binnen. Van Go Ahead Eagles werd verloren met 4-2 en ook PEC Zwolle wist in de Overijsselse derby de eerste drie punten van dit seizoen te boeken in de wedstrijd tegen Heracles.

Odds Heracles Almelo – Ajax Amsterdam

Er valt heel wat te verdienen als Heracles Almelo wint van Ajax. De online bookmakers schalen de quotering op tot x9.90 keer je inleg als de Heraclieten zaterdagavond winnen.

Denk jij dat het een gelijkspel wordt? De bookies hebben met een quotering van x6.25 keer je speelbedrag nog een hoge odd genoteerd in het 1×2 spelsysteem. Zoals gezegd zal een zege van Ajax geen vette vis worden. De bookmakers keren x1.22 keer je wedbedrag uit als Ajax wint.

Wil je meer kans maken op een hoge beloning als de Amsterdamse ploeg wint? Speel dan mee via live betting of bekijk de overige speelopties bij je bookmaker.

Wedden op Voetbal

Voetbal is één van de meest populaire sporten waar sportgokliefhebbers wekelijks op wedden. Er zijn naast de Eredivisie nog talrijke competities als de Champions League, Premier League of Bundesliga waar veel spelers op wedden. Wil jij dit weekend Wedden op Voetbal en ben je benieuwd naar de quoteringen die passen bij jouw voorspelling? Via Wedden op Sport kom je altijd terecht bij de betrouwbaarste bookmakers die weddenschappen aanbieden voor Eredivisie duels.

Het duel van Heracles Almelo – Ajax Amsterdam begint zaterdag 30 oktober om 18:45 uur. Zorg dat je voor het eerste fluitsignaal in het Erve Asito Stadion je voorspelling hebt gedaan of speel live mee voor torenhoge odds.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.