Wedden op Eredivisie duel FC Twente - Ajax Amsterdam

In de Eredivisie staat aanstaande zondag de wedstrijd FC Twente – Ajax Amsterdam op het programma. Voor de rest alleen de eer Tukkers om in de Grolsch veste te winnen van Ajax. Voor de Amsterdammers zijn de drie te behalen punten van groot belang. Wedden op het Eredivisie duel FC Twente – Ajax Amsterdam? Speel mee via de bookmakers op Wedden op Sport!

Historie FC Twente – Ajax Amsterdam

FC Twente won de laatste tien jaar zelden van Ajax in Enschede. De laatste keer dat de Tukkers drie punten wisten te pakken van de Ajacieden was op 11 december 2016. Toen werd het 1-0 voor de Tukkers in Enschede. FC Twente speler Mateusz Klich wist een penalty te benutten voor zijn ploeg uit Twente.

De laatste keer dat Ajax kwam winnen in Enschede was op 14 januari 2021. Op die dag slaagde de Amsterdamse formatie erin FC Twente met 1-3 te overmeesteren. Op 22 augustus 2021 was Ajax ook te gast in de Grolsch Veste, maar kwam toen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Twente.

Dit competitieseizoen troffen de teams elkaar al in Amsterdam. Dat duel in de Johan Cruijff Arena dateert op 14 januari 2023. Ook toen deelden de teams de punten nadat de wedstrijd in 0-0 was geëindigd.

Favoriet

Zoals in de meeste wedstrijden tussen FC Twente en Ajax zijn de Amsterdammers favoriet. Dat is bij de ontmoeting van aanstaande zondag niet anders. De hoogste pre-odds keren de bookmakers uit bij een gelijkspel en overwinning van de Tukkers.

Op de Eredivisie lijst staan de ploegen niet ver uit elkaar. Ajax is de nummer drie met 69 punten. De ploeg van trainer John Heitinga kan bij wint op FC Twente nog tweede worden en zich kwalificeren voor de Champions League. FC Twente staat vijfde en blijft dat ook. De ploeg van trainer Ron Jans heeft 61 punten en kan niet stijgen of zakken op de ranglijst.

Odds FC Twente – Ajax Amsterdam

Bij de Nederlandse bookmakers staan de hoogste pre-odds bij deze wedstrijd tussen FC Twente en Ajax ingedeeld bij een gelijkspel. Mocht de ploeg in Enschede en de Ajacieden aan elkaar gewaagd zijn en de punten delen in de Grolsch Veste dan kan er tot maximaal 4.50 keer het speelbedrag gescoord worden bij de bookmakers.

De hoogste quoteringen bij een zege van FC Twente vonden we bij een bookmaker BetCity. Dit wedkantoor keert tot 4.30 keer het speelbedrag uit als FC Twente wint van de ploeg uit Amsterdam.

Bij een zege van de Ajacieden staan de pre-odds in het 1×2 spelsysteem op maximaal 1.79 keer het speelbedrag ingedeeld. Check voordat je meespeelt de meest actuele pre-odds bij de bookmakers op Wedden op Sport.

Wedden op Voetbal

Dit weekend wordt de laatste speelronde van de Eredivisie gehouden. Alle achttien clubs komen tegelijkertijd in actie. Wil je in deze speelronde nog profiteren van de beste deals? Ga dan naar de bookmakerspagina op te Wedden op Voetbal en sla je slag nu het nog kan.

De Eredivisie wedstrijd FC Twente – Ajax Amsterdam wordt op zondag 28 mei gespeeld. Het duel in de Grolsch Veste te Enschede begint om 14:30 uur. Gaat Ajax de tweede plaats nog veroveren van PSV door in Enschede een driepunter te pakken? Vergelijk, zet in en win via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.