Wedden op Eredivisie clash Feyenoord - FC Twente

Na al het Europese voetbalspektakel van deze week worden er dit weekend weer heel wat mooie wedstrijden gespeeld in de Eredivisie. Eén daarvan is het duel Feyenoord – FC Twente die elkaar zondag treffen in De Kuip te Rotterdam. Wil je wedden op Eredivisie clash Feyenoord – FC Twente? Check dan de bookmakers op Wedden op Sport en scoor hoge odds!

Historie Feyenoord – FC Twente

De teams speelden eind vorig seizoen nog tegen elkaar. Op 15 mei dit jaar won FC Twente met 1-2 in de Kuip. In seizoen 2019-2020 werd het een gelijkspel in Rotterdam Beide teams scoorden niet meer dan één keer: 1-1. De laatste overwinning van Feyenoord dateert op 29 september 2019. Op die dag zegevierde de Rotterdamse ploeg met 5-1 van de Tukkers.

Feyenoord heeft het in de laatste twee competitieduels niet gemakkelijk gehad. Zo wist de ploeg van trainer Arne Slot al niet te winnen van PSV. In Eindhoven werd het 4-3 voor de Brabantse ploeg. Ook in de uitwedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen werden geen drie punten geboekt. In het Goffert Stadion werden de punten gedeeld bij een 1-1 eindstand.

FC Twente boekte wel drie punten in de laatste speelronde van de Eredivisie. De ploeg van trainer Ron Jans won met 3-0 van Vitesse uit Arnhem. Daarvoor ging het duel tegen sc Heerenveen wel verloren. Op bezoek bij de Friese formatie werd het 2-1 voor sc Heerenveen.

Favorieten

De bookmakers schalen de hoogste odds in bij winst van FC Twente. Ook een gelijkspel krijgt torenhoge quoteringen mee. De wedkantoren verwachten duidelijk een zege van Feyenoord.

En dat terwijl beide ploegen dichtbij elkaar in het linkerrijtje van de Eredivisie staan. Feyenoord is de nummer vier in de Eredivisie en behaalde tot nu toe zeventien punten. FC Twente is de nummer drie in het rijtje en heeft zestien punten. Op papier kunnen de teams dus heel goed aan elkaar gewaagd zijn.

Odds Feyenoord – FC Twente

Zoals gezegd staan de hoogste quoteringen bij een zege van FC Twente. Als de ploeg uit Enschede komt winnen, keren de Nederlandse bookmakers tot maximaal x5.00 keer het speelbedrag uit.

Een puntendeling is gezien de status van de teams heel goed mogelijk. De pre-odds lopen op tot maximaal x4.25 keer de inleg als Feyenoord en FC Twente de punten gaan delen.

Een zege van de Rotterdamse ploeg staat in het 1×2 spelsysteem op een maximale quotering van x1.70 keer je speelbedrag. Check ook de overige speltypen als je meer uit een winnende weddenschap op winst van Feyenoord wilt halen.

Wedden op Voetbal

Het Wedden op Voetbal is razend populair nu online gokken een stuk gemakkelijk is geworden. Speel wel altijd veilig en bewust zodat het voorspellen van voetbalwedstrijden ook leuk blijft. Bij Wedden op Sport speel je mee bij de betrouwbaarste bookmakers van Nederland die sportweddenschappen mogen aanbieden in ons land.

Ben je klaar voor een weddenschap op de wedstrijd Feyenoord – FC Twente? De ploegen spelen op zondag 9 oktober tegen elkaar en trappen om 14:30 uur af in De Kuip te Rotterdam. Voor dit tijdstip dienen de voorspellingen binnen te zijn bij de bookmakers op wedden op Sport. Live wedden kan vanaf het moment dat de wedstrijd begint. Speel mee en ga voor de beste bookmakerdeals via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.