Wedden op EK2022 Vrouwen: Frankrijk - Nederland in kwartfinale

Op het EK2022 vrouwen heeft het Nederlands dameselftal de kwartfinales bereikt. De Oranjeleeuwinnen komen op WEURO 2022 nu uit tegen Frankrijk. Het Franse team eindigde als eerste in haar poule. Kan Nederland de halve eindstrijd halen? Voorspel en scoor hoge pre-odds voor de kwartfinale Frankrijk – Nederland via de bookmakersdeals op Wedden op Sport

Historie Frankrijk – Nederland 

Als we terugkijken naar eerdere ontmoetingen met het Franse team, dan kunnen de Leeuwinnen het aanstaande zaterdag nog zwaar krijgen. Winnen van de Franse damesploeg is geen vanzelfsprekendheid voor de Oranje-dames. In 2015 lukten dat voor de laatste keer. Een oefenduel met de Fransen werd met 1-2 gewonnen. In 2017 ging een oefenwedstrijd verloren met 1-2. In 2020 troffen de Leeuwinnen het Franse dameselftal op het Tournoi de France voor vrouwen. Het werd toen een 3-3 puntendeling. Vorig jaar werd op datzelfde toernooi met 3-1 verloren.

De Fransen kwamen de poulefase iets gemakkelijker door dan Nederland. Italië (5-1) en België (2-1) werden verslagen. Tegen IJsland werd het een gelijkspel (1-1).

De Nederlandse damesploeg versloeg afgelopen zondag Zwitserland met 1-4, wist ook Portugal te verslaan met 3-2 en deelden de punten met Zweden: 2-2. Doordat die wedstrijd niet gewonnen werd, werd Nederland tweede in de poule.

Favorieten

De Fransen worden als favoriet van deze kwartfinale bestempeld. Frankrijk staat derde op de FIFA ranglijst en dat is maar een plaats boven Nederland. Toch hebben de bookmakers meer vertrouwen in een Franse zege. De uitslagen van de Fransen in de poulefase zijn iets indrukwekkender dan van onze Leeuwinnen en bovendien beschikken de Fransen over een van de topscoorders van het EK. Grace Geyoro maakte al drie goals voor het Franse team.

Onze Leeuwinnen hebben bewezen te groeien op het EK. Zo lieten ze in de wedstijd tegen Zwitserland zien goed terug in de wedstrijd weten te komen. Ook Zweden dat tweede staat op de ranglijst van de FIFA wisten de Nederlandse dames niet te passeren.

Quoteringen Frankrijk – Nederland

De bookmakers hebben heel wat hoge quoteringen ingedeeld voor voetbalwedders die graag een gokje wagen op Frankrijk – Nederland. De hoogste odds in het 1×2 spelsysteem staan ingedeeld bij een zege van de Leeuwinnen. Als de Nederlandse damesploeg de kwartfinale wint, ontvangen voetbalwedders die dit vooraf hadden voorspeld, maximaal x4.75 keer de inleg terug.

Nog meer fraaie odds vinden we bij een gelijkspel in Rotherham. Als de Franse en Nederlandse ploegen aan elkaar gewaagd zijn keren de bookmakers tot maximaal x3.85 keer de inleg uit.

Een overwinning van Frankrijk wordt het meest voorspeld en dus gaan de bookmakers niet hoger dan een pre-odd van x1.73 keer de inleg. Toch is ook dat een mooie odd om een gokje te wagen op het duel van de Oranjeleeuwinnen.

Wedden op Voetbal

Om succesvol te Wedden op Voetbal heb je wel wat voetbalkennis nodig. Hoe is de vorm van de ploeg of club waar jij op wilt inzetten? Zijn er spelers uitgevallen door blessures of schorsingen? Allemaal details die je kunnen helpen om te winnen met jouw voorspellingen.

Om mee te kunnen doen, dienen voorspellingen ook op tijd ingevuld te zijn bij de wedkantoren. Voor deze kwartfinale van de Oranjeleeuwinnen is dat voor zaterdag 23 juli 21:00 uur. Op dat tijdstip gaat de bal rollen in het Aesseal New York Stadion. Gaan de Leeuwinnen naar de halve finale? Wed mee via Wedden op Sport en scoor de beste bookmakersdeals.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.