Wedden op EK kwalificatie kraker Nederland - Frankrijk

Aanstaande vrijdag staat voor het Nederlands elftal de EK kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk op het programma. Oranje moet dit duel winnen, wil het Griekenland en Ierland achter zich houden in Groep B van de EK kwalificaties. Gaat het keurkorps van bondscoach Ronald Koeman winnen in de Johan Cruijff Arena? Wedden op Sport zocht de beste bookmakers en hoogste pre-odds op voor de EK kwalificatie kraker Nederland – Frankrijk!

Historie Nederland – Frankrijk

In Groep B van de EK kwalificaties heeft Frankrijk zich al flink bewezen. Ook het Nederlands elftal wist de Fransen niet in bedwang te houden. De eerste EK kwalificatiewedstijd in de poule, speelde Oranje uit in Frankrijk. Les Bleus nam het er goed van en versloeg het Nederlands elftal met 4-0.

De laatste jaren was Nederland niet altijd de zwakste van de twee. In de UEFA Nations League in 2018 wist de ploeg van bondscoach Koeman in ons eigen land te winnen van de Fransen. In de Rotterdamse Kuip werd het 2-0 tegen Les Bleus. Wijnaldum en Depay maakten beiden een doelpunt voor Oranje, maar zullen er aanstaande vrijdag niet bij zijn. De uitwedstrijd in de Nations League ging toen wel verloren voor Oranje. Het Nederlands elftal verloor op 9 september 2018 met 2-1 van het Franse team.

Favoriet

Het is niet moeilijk om te bedenken welke ploeg favoriet is in de wedstrijd van aanstaande vrijdag in Amsterdam. De Franse ploeg staat dik eerste in Groep B en wisten al hun duels in zeges om te zetten. Nederland staat tweede, maar heeft al wat punten laten liggen op weg naar EURO 2024 in Duitsland.

Het Nederlands elftal won haar laatste twee gespeelde duels en dat kunnen de Fransen niet zeggen. De ploeg van bondscoach Koeman versloeg vorige maand Griekenland (3-0) en Ierland (1-2) in de EK kwalificatiepoule. De Fransen wonnen begin september met 2-0 van Ierland, maar verloren een oefenduel met 2-1 van Duitsland.

Odds Nederland – Frankrijk

De bookmakers zijn klaar voor de kraker Nederland – Frankrijk! In het 1×2 spelsysteem staan de pre-odds bij een gelijkspel tussen Nederland en Frankrijk het hoogst ingedeeld bij dit duel. Er kan tot maximaal 3.40 keer de inleg gewonnen worden bij een puntendeling tussen de nummer één en twee in de poule.

Bij een overwinning van Nederland zijn de quoteringen tot maximaal 2.90 keer het speelbedrag ingedeeld. Daarmee keren de bookmakers een iets hogere quotering uit dan bij winst van het Franse elftal.

Mochten de Fransen de drie punten pakken in de Johan Cruijff Arena, dan keren de Nederlandse bookmakers tot 2.30 keer de inleg uit aan voetbalgokkers die vooraf hadden voorspeld dat Frankrijk zal winnen van ‘Ons Oranje’.

Wedden op Voetbal

Online Wedden op Voetbal is een enorme rage. Vooral als Oranje in actie komt worden er heel veel voorspellingen geplaatst bij de bookmakers. Wil jij het ook eens proberen, maar weet je nog niet hoe het werkt? Vind alle informatie op Wedden op Sport en maak de meest succesvolle Oranje-deals.

De weddenschappen dienen op tijd binnen te zijn bij de Nederlandse wedkantoren. De kraker Nederland – Frankrijk zal op vrijdag 13 oktober om 20:45 uur beginnen. Het wordt gehouden in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam dus Oranje kan op veel Oranje-supporters rekenen. Ook meespelen? Ga naar de bookmakerspagina van Wedden op Sport en speel mee!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.