Wedden op duel RKC Waalwijk - Ajax Amsterdam

Op zaterdag 30 september komt Ajax Amsterdam weer in actie in de Eredivisie. De Amsterdamse formatie moet hard aan de weg timmeren om in het linker rijtje van de Eredivisie te komen. Ajax speelt uit bij RKC Waalwijk. Wint de ploeg van trainer Maurice Steijn op bezoek bij de ploeg in Waalwijk? Vind jouw favoriete bookmaker op Wedden op Sport en scoor bij het duel RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam!

Historie RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam

RKC Waalwijk en Ajax speelden op 22 oktober 2022 voor de laatste keer tegen elkaar in het Mandemakers Stadion. De Ajacieden versloegen die dag de ploeg in Waalwijk met 1-4. Een seizoen eerder wisten de Amsterdammers zelfs met 0-5 te winnen van de Brabantse ploeg.

De laatste keer dat RKC in eigen huis een punt wist te veroveren tegen Ajax was op 8 april 2007. Het werd destijds 2-2 in Waalwijk. De acht ontmoetingen die volgden in het Mandemakers Stadion waren de Ajacieden heer en meester.

Dit seizoen verloopt voor beide ploeg niet op rolletjes. Ajax staat net boven de degradatiegrens en de sfeer in Amsterdam is dan ook om te snijden. RKC Waalwijk begon het seizoen wat moeizaam, maar wist de laatste twee wedstrijden te winnen.

Favoriet

De Nederlandse bookmakers zijn het er wel over eens. Ajax gaat volgens de wedkantoren winnen in Waalwijk. De hoogste pre-odds zijn te scoren bij een zege van RKC en bij een gelijkspel. De favorietenrol krijgt Ajax doordat het in de voorgaande jaren met drie punten terug wist te keren naar Amsterdam.

De bookmakers trekken zich dus niets aan van de crisis waarin de Ajacieden verkeren. Eens zal het tij keren voor de Amsterdamse ploeg en dat zal volgens de wedkantoren zaterdag het geval zijn. Zitten de sportsbooks er helemaal naast dan kan dat hoge quoteringen opleveren voor voetbalgokkers die gaan inzetten op de wedstrijd RKC – Ajax.

Odds RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam

De bookmakers keren de hoogste odds bij dit duel tussen RKC en Ajax in Waalwijk uit als de ploeg van trainer Henk Fraser wint. Weet RKC de drie punten voor eigen publiek te pakken door te winnen van de Ajacieden, dan kan die voorspelling tot wel 4.75 keer het speelbedrag waard zijn.

Bij een gelijkspel in het Mandemakers Stadion zijn de bookmakersbeloningen niet veel lager. De maximale quoteringen bij een gelijkspel staan op 4.50 keer het speelbedrag ingedeeld.

Gaan de Ajacieden er met de volle buit vandoor, dan is dit de tweede competitiezege van Ajax-trainer Steijn en zijn team. Voetbalgokkers die spelen via het 1×2 spelsysteem kunnen dan tot 1.57 keer de inleg scoren bij een correcte voorspelling op winst van Ajax.

Wedden op Voetbal

Ondanks de crisis bij Ajax in Amsterdam blijven de voorspellingen op de wedstrijden van de Ajacieden binnenstromen bij de Nederlandse bookmakers. De bookmakers schalen de pre-odds nog altijd hoog in bij de duels van de Ajacieden. Profiteer mee door de juiste voorspellingen achter te laten via Wedden op Sport. Zo ben je er zeker van dat er via een betrouwbaar bookmakerskantoor gewed wordt op wedstrijden van Ajax.

Ook Wedden op Voetbal? De wedstrijd RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam staat gepland op zaterdag 30 september om 21:00 uur in het Mandemakers Stadion te Waalwijk. Speel mee via Wedden op Sport en scoor de beste deals!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.