Wedden op nieuw Champions League seizoen: FC Astana - FC Dinamo Tbilisi

Het nieuwe seizoen van de UEFA Champions League begint deze week met de eerste voorronden. Op woensdag nemen FC Astana – FC Dinamo Tbilisi het tegen elkaar op in de Astana Arena te Kazachstan. Volgende week volgt de return in de Georgische hoofdstad Tbilisi. Wedden op Sport blikt vooruit naar dit duel en zocht de beste bookmakers met de hoogste pre-odds op voor de voetbalwedders die al vroeg in het nieuwe Champions League seizoen willen scoren.

Historie FC Astana – FC Dinamo Tbilisi

De historie tussen FC Astana – FC Dinamo Tbilisi is kort. De teams hebben namelijk nog niet eerder tegen elkaar gevoetbald. Er wordt aanstaande woensdag dus voor beide teams een nieuw hoofdstuk geschreven.

FC Astana speelde afgelopen week de halve finale van de Kazachse beker. Dat duel ging na extra tijd verloren met 2-0 van Ordabasy. Na zestien speelronden staat FC Astana in de Kazachse competitie op de tweede plaats. De ploeg uit Astana moet bekerfinalist Ordabasy voor zich dulden.

In Georgië ligt de competitie op dit moment even stil, maar begin deze maand speelde Dinamo Tbilisi de finale van de Supercup. De ploeg uit de hoofdstad van Georgië versloeg Dinamo Batumi met 1-2. Om de trofee in handen te krijgen moesten er strafschoppen genomen worden. In de competitie staat Tbilisi op de vierde plaats. Eén van de topscoorders van Tbilisi is Imran Oulad Omar.

Favoriet

De Nederlandse bookmakers wijzen FC Astana aan als favoriet van deze eerste voorronde van de Champions League. Dat heeft de club uit Kazachstan vooral te danken aan haar status in Europees voetbal, maar de ploeg speelt de heenwedstrijd ook voor eigen publiek. In eigen Astana Arena dat een capaciteit van 30.000 heeft, kan de ploeg rekenen op veel supporters die hun ploeg naar de overwinning willen leiden.

De bookmakers hebben de hoogste pre-odds dus ingedeeld op winst van Dinamo Tbilisi. Toch mag de Georgische ploeg ook niet onderschat worden. Het is de regerend kampioen van het land en komt ook dit seizoen weer aardig mee in de top vier van de Georgische competitie. De ploeg won begin deze maand nog de superbeker en zal met vertrouwen naar Astana komen.

Odds – FC Astana – Dinamo Tbilisi

De bookmakers keren de hoogste pre-odds bij dit duel uit bij een zege van Dinamo Tbilisi. In het 1×2 spelsysteem lopen de odds op tot maximaal 3.85 keer het wedbedrag als de Georgische ploeg dit duel wint.

Een puntendeling is in de pre-fase goed voor een bookmakersuitkering van maximaal 3.75 keer het speelbedrag dat je stort bij de wedkantoren.

Een zege van FC Astana is kan voetbalwedders tot een maximale quotering van 1.80 keer het speelbedrag opleveren. Ook dat is een prima odd voor een duel in de eerste voorronde van de Champions League.

Wedden op Voetbal

Het voorspellen van voetbalwedstrijden is leuk, maar omdat ook zo te houden, is veilig en bewust wedden een must. Voor meer informatie over veilig wedden op voetbal kun je terecht op onze website. Check de strategieën pagina om slim in te zetten bij de Nederlandse bookmakers waar je kunt Wedden op Voetbal!

Het UEFA Champions League duel FC Astana – FC Dinamo Tbilisi in de eerste voorronde wordt gespeeld op woensdag 12 juli. De wedstrijd begint om 16:00 uur (Nederlandse tijd) in Kazachstan. Welke ploeg boekt een zege en gaat de return met een voorsprong in? Vergelijk de bookmakers op Wedden op Sport en speel mee.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.