Wedden op de Nations League wedstrijd Nederland - Bosnië en Herzegovina

Bondscoach Frank de Boer is nog altijd op zoek naar zijn eerste overwinning met het Nederlands elftal. Afgelopen woensdag werd er tegen Spanje met 1-1 gelijkgespeeld, waardoor De Boer na vier duels nog altijd zonder zege staat. Lukt het hem en zijn elftal om zondag van Bosnië en Herzegovina te winnen en die broodnodige drie punten binnen te slepen? Voorspel de uitslag via Wedden op Sport en win! 

Historie

De enige onderlinge wedstrijd tussen Nederland en Bosnië en Herzegovina is de recente ontmoeting in de UEFA Nations League. Oranje wist de uitwedstrijd niet te winnen en bleef steken op 0-0.

Gezien de huidige vorm in dit Nations League seizoen is een overwinning van Oranje in de Johan Cruijff ArenA bepaald geen zekerheidje. Nederland staat derde in Groep 1 van A-League. Met slechts één overwinning (tegen Polen) en twee gelijke spelen (Italië en Bosnië en Herzegovina) hebben ‘we’ pas vijf punten op zak.

Bosnië en Herzegovina staat op plek vier en sluit de rij met twee punten uit vier wedstrijden. Eén van die punten pakte ze tegen Nederland, die andere werd behaald in de eerste groepswedstrijd tegen Italië (1-1). Vervolgens werd er tweemaal verloren van Polen, dat na vier speelronden verrassend aan kop gaat in Groep 1.

Favorieten

Welk land is bij de online bookmakers favoriet? Nederland geniet kennelijk nog altijd veel aanzien bij de bookies, want Oranje wordt bij TOTO.nl en vrijwel alle buitenlandse wedkantoren als torenhoge favoriet bestempeld. Dat heeft natuurlijk te maken met de stand in de Poule, waarin Oranje hoger staat dan Bosnië en Herzegovina. Maar ook met de FIFA wereldranglijst. Nederland staat daarop vijftiende (stand per 22 oktober 2020) en Bosnië en Herzegovina vinden we terug op een 51e plaats!

Daarnaast is de huidige vorm een factor bij het bepalen van een favoriet. Hoewel Oranje al een tijdje niet won, wordt de 1-1 tegen Spanje wel gezien als een teken van goede vorm. De EK play-off wedstrijd en het oefenduel van Bosnië en Herzegovina tegen Iran zeggen de bookies in dit geval niet zoveel.

Odds

Bij TOTO.nl staat een zege van het Nederlands elftal op x1,37 keer je inleg. Voorspel jij dat Oranje wint? Dan krijg je voor elke tien euro die je hierop inzet, dus 13,70 euro terug! Dubbel feest dus in dat geval.

Denk jij dat Nederland alweer gelijk gaat spelen? Dan is een gokje wagen op een puntendeling geen gek idee! De online gokwebsites en TOTO.nl betalen je bij een gelijkspel gemiddeld x4,60 keer het ingelegde speelbedrag uit!

Voor een overwinning van Bosnië en Herzegovina tasten te bookmakers helemaal diep in de buidel. De hoogste odds van deze wedstrijd worden uitbetaald aan spelers die gokken op een zege van de bezoekers. Als dat inderdaad gebeurt zondagavond, betaalt Koning TOTO gemiddeld x7,50 keer het wedbedrag aan je uit!

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal is leuk, spannend maar niet zonder risico. Speel daarom bewust en bereid je goed voor voordat je een weddenschap plaatst. Zo verklein je de kans om je inzet te verliezen. Wedden op Sport biedt diverse kennisartikelen aan die je alles vertellen over het Wedden op het Nederlands elftal en andere voetbalduels.

Bekijk bijvoorbeeld onze artikelen over wedtypes of gokstrategieën om goed beslagen ten ijs te komen. Of ga naar de bookmakerspagina voor meer informatie over TOTO.nl. Lees onze artikelen voor beginners als je nog weinig ervaring hebt met online wedden op voetbalwedstrijden.

Alles goed gelezen en begrepen? Start dan nu met het Wedden op Voetbal en plaats je voorspelling voor Nederland – Bosnië en Herzegovina via onze bookmakerspagina en win!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.