Wedden op Darts: The Masters 2023

Vanaf 27 januari tot en met 29 januari zal de Masshall Arena in Milton Keynes het strijdtoneel vormen voor The Masters 2023. Dit is de eerste grote krachtmeting na het WK, dat begin januari door Michael Smith werd gewonnen. Wie wint dit PDC invitatietoernooi en grijpt de hoofdprijs van 65.000 pond? Voorspel de uitslag via Wedden op Sport en win! 

Historie

The Masters of Darts worden sinds 2013 georganiseerd. De eerste twee edities van het toernooi werden gehouden in oktober en november. Vanaf 2015 werd het toernooi eind januari en begin februari gehouden, het weekend voor de Premier League.

Phil Taylor wist de allereerste editie van het toernooi te winnen door in de finale van Adrian Lewis te winnen met 10–1. In 2015 was Michael van Gerwen de eerste Nederlander die het toernooi wist te winnen. Hij won in de finale van zijn landgenoot Raymond van Barneveld met 11–6. Hij wist zijn titel te prolongeren door in 2016 met 11–6 van Dave Chisnall en in 2017 met 11–7 van Gary Anderson te winnen.

Ook in 2018 won Van Gerwen het toernooi, ditmaal was hij in de finale met 11-9 te sterk voor landgenoot Raymond van Barneveld. In 2019 won Van Gerwen het toernooi voor de vijfde opeenvolgende keer. In de finale bleek hij te sterk voor James Wade. Een jaar later  ging de titel naar Peter Wright, in 2021 naar Jonny Clayton en vorig jaar won Joe Cullen dit prestigieuze dartstoernooi.

Favorieten bij The Masters 2023

Voor dit jaar zijn er maar een handjevol favorieten. De online bookmakers zetten hun geld op Michael van Gerwen, onze landgenoot is topfavoriet en gaat daarmee de kersverse wereldkampioen Smith vooraf.

Achter dit duo zitten Peter Wright, Gerwyn Price en titelverdediger Joe Cullen op het vinkentouw. Ook bij de bookmakerskantoren staan zij hoog ingeschaald als het gaat om winstkansen tijdens The Masters 2023. Naast Van Gerwen doen ook de Nederlanders Danny Noppert en Dirk van Duivenbode een gooi naar eindwinst. Zij zijn beiden outsiders bij de bookies.

Odds The Masters 2023

Voor eindwinst van MVG wordt er door de Nederlandse bookmakers tot maximaal 4,50 keer het ingelegde speelbedrag uitbetaald. Dat is net iets lager dan de bonussen die in de pre-tournament fase gelden voor een winnende weddenschap op Smith. De maximum uitbetaling ligt dan op 5,00 keer het speelbedrag.

Sportwedders die kiezen voor Wright als winnaar ontvangen bij een toernooizege van de excentrieke Schot tot maximaal 7,00 keer het wedbedrag dat geplaatst is op winst voor Wright tijdens The Masters of Darts 2023. De odds voor Price liggen nog ietsje hoger en lopen op tot 9,00 keer het speelbedrag.

Alle odds en deals zien en direct een goede vergelijking maken? Check dan de hoogste odds bij deze Darts Masters op de bookmakerspagina van Wedden op Sport!

Wedden op Darts

Sportwedders maken het volgen van toernooien als The Masters graag nog een beetje spannender door geld te zetten op hun favoriet. Als die voorspelling klopt, is dat natuurlijk fantastisch. Helaas komt niet elke voorspelling uit en zijn er naast winnaars ook altijd verliezers. Speel daarom verantwoord, zet niet te hoog in en stop op tijd. Kies voor betrouwbare Nederlandse Sportsbook met een KSA licentie. Je kan deze terugvinden op onze bookmakerspagina.

Gooi jij raak met je voorspelling over The Masters of Darts 2023? Dan gooi je je voorspelling bij het Wedden op Darts via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.