Wedden op Darts: Ladbrokes Masters 2022

Van 28 januari tot en met 30 januari 2022 wordt in Milton Keynes gedart om de Ladbrokes Masters titel 2022. Wie wordt de opvolger van Jonny Clayton die in 2021 dit toernooi op zijn naam schreef? Vergelijk de pre-odds, zet in en doe een gooi naar de winnende weddenschap op de Ladbrokes Masters 2022 via Wedden op Sport!

Historie Ladbrokes Masters

De Masters is een invitatietoernooi van de Professional Darts Corporation (PDC) waarvoor de top zestien van de PDC Order of Merit zich kwalificeert. De eerste editie van het toernooi vond onder de Coral Masters plaats in 2013 van 1 tot en met 3 november in het Royal Highland Center in Edinburgh.

Vanaf 2014 was ‘Unibet’ de sponsor van het toernooi. Aangezien het een invitatietoernooi is, wordt het gewonnen prijzengeld dat op ruim 200.000 pond staat niet opgenomen in de PDC Order of Merit. Michael van Gerwen is vijfvoudig winnaar van dit toernooi doordat hij tussen 2015 en 2019 alle edities op zijn naam wist te schrijven. Vorig jaar won Clayton de titel door met 11-8 af te rekenen met Mervyn King.

Favorieten Ladbrokes Masters 2022

Topfavoriet bij de Ladbrokes Masters 2022 is Gerwyn Price. Hij moet de eretitel echter wel delen met Peter Wright die door de online bookmakers evenveel winstkansen wordt toegedicht dan Price. Wright, de pas gekroonde tweevoudig wereldkampioen, kan bij winst in de Marshall Arena zijn back to back winst WK – Masters van 2020 herhalen. Ook toen won hij na zijn winst in de WK finale ook de Masters titel.

Van Gerwen is de nummer drie in de favorietenlijstjes. De wedkantoren zien hem als belangrijkste uitdager voor Price en Wright, want nummer vier Clayton volgt in de pre-odds op grote achterstand van Mighty Mike. Michael Smith zit vervolgens weer vlak achter Clayton. Het echte ‘gat’ valt daarachter met Gary Anderson en de Belg Dimitri van den Bergh als eerste van de outsiders voor eindwinst in de Ladbrokes Masters 2022.

Odds Ladbrokes Masters 2022

Een correcte voorspelling op Price (PDC-1) als eindwinnaar levert dartpunters in de pre-fase maximaal x5,00 hun inleg op. Die quotering is exact gelijk aan de beloning die wordt uitbetaald bij de winnende weddenschap op Peter Wright.

Sportwedders die via Wedden op Sport kiezen voor Michael van Gerwen als winnaar van The Masters kunnen bij eindwinst van de Brabander een beloning van maximaal x5,50 keer het gekozen wedbedrag tegemoet zien.

Daarmee hebben we de topfavorieten gehad. Clayton staat op x7,50, Smith op x8,00, Anderson op x17,00 en Van den Bergh al op x26,00. Kies je voor Dirk van Duijvenbode als winnaar? Dan kan je daar flink wat aubergines voor kopen! Want bij winst van de Nederlander ontvang je x67,00 keer je pre-fase inleg.

Wedden op Darts

Het online Wedden op Darts zorgt voor lange virtuele rijen bij de online wedkantoren. Nederlandse sportwedders zijn dol op de buitenkansjes die er liggen bij het gokken op deze sport. Dankzij Michael van Gerwen is darten ook enorm gegroeid in populariteit. En als je weet hoe het spelletje werkt, dan is gokken op dat spelletje natuurlijk extra leuk.

Wil jij het volgen van de Ladbrokes Masters 2022 ook extra spannend maken? Plaats dan een voorspelling bij één van de legale, Nederlandse bookmakerskantoren! Check vervolgens het odds overzicht van Wedden op Sport en kies de bookmakers deal die het beste past bij jouw voorspelling! Wie weet gooi jij wel raak met je Ladbrokes Masters weddenschap!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.