Wedden op Darten kan gewoon zonder handen te schudden

Overal ter wereld worden (sport)evenementen afgelast, maar de heren darters gaan in Engeland vooralsnog gewoon achter de ockey staan. Deze week werden diverse dartwedstrijden in Duitsland gecanceld vanwege het coronavirus en ook werd bekend dat Premier League of Darts in Rotterdam niet doorgaat. De achtste serie van de Players Championship wordt afgewerkt in het Engelse Barnsley is voorlopig nog wel ‘veilig’. De bookmakers zijn ook positief over het doorgaan en schroeven de quoteringen extra hoog op om de fans warm te maken voor deze dartontmoeting. Eén groot voordeel: voor het Wedden op Darten hoef je niemand persoonlijk de hand te schudden! Het is dus volkomen corona-proof. 

Historie

Dinsdag werd bekend dat de Euro Tour-toernooien in Leverkusen (27-29 maart) en München (11-13 april) zijn uitgesteld vanwege de uitbraak van het coronavirus in Europa. Op verzoek van de lokale autoriteiten in Duitsland gaan deze toernooien voorlopig niet door.

Dat betekent dus niet dat de Tour Card-houders een weekend vrij hebben. De PDC heeft besloten om twee nieuwe Players Championship-toernooien op te zetten, waarbij tweemaal 10.000 pond klaarligt voor de winnaar.

Players Championship-evenementen worden het hele jaar door gehouden. Het gewonnen prijzengeld telt mee voor de PDC Order of Merit, ProTour Order of Merit en Players Championship Order of Merit. De wedstrijden van komend weekeinde zijn de zevende en achtste speelronde van het jaar 2020. En dat terwijl er nog ‘slechts’ twee ronden zijn afgewerkt. De eerste werd een prooi voor Gary Anderson die in de finale Jeff Smith met 8 – 4 versloeg, de tweede werd gewonnen door Nathan Aspinall die in finale met 8 – 3 van Gerwyn Price won.

Favorieten

Uiteraard behoort Aspinall ook nu weer tot de favorieten, maar verliezend finalist van de vorige Players Championship ronde Gerwyn Price wordt ook bij veel bookmakers genoemd als mogelijke winnaar. Michael van Gerwen komt daarna pas als derde en dat zijn we niet gewoon van onze dartlegende uit Vlijmen.

Outsiders zijn dit weekeinde Peter Wright en Rob Cross. Beide krijgen van de bookies een behoorlijke quotering mee voor deze speelronde. En dat is voor spelers van Wedden op Sport natuurlijk goed nieuws, want mochten zij voor een verrassing zorgen dan wacht er een fikse uitkering!

Odds

En wat zijn de dan actuele odds voor dit dartstoernooi waarbij vooralsnog gewoon ook publiek aanwezig mag zijn? Wint Aspinall de komende dagen opnieuw, dan is de gemiddelde odd x1,51 keer je inleg bij de bookmakerskantoren. Een  zege voor Mighty Mike staat bij TOTO op x1,92. Op het hoofd van Price staat momenteel een prijs van x3,25 keer het ingelegde speelbedrag.

Kies je liever voor een outsider? Dan is Michael Smith wellicht een goede wedtip: x2,90 keer je inleg. Peter Wright staat momenteel op x2,08 en Cross op x1,98.

Wedden op Darts

Nu veel sporten worden afgelast is er volop kans om van de dartsport te gaan genieten. Veel spelers richten hun pijlen nu letterlijk en figuurlijk op de komende darttoernooien. Dat betekent veel omzet bij de bookmakers, die daardoor automatisch ook hogere odds durven te hanteren. Profiteer hiervan door mee te spelen via Wedden op Sport, want hier hebben we altijd de hoogste odds voor je klaarstaan. Coronavirus of niet: wij spelen altijd door!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.