Wedden op Conference League duel FC Vaduz - AZ Alkmaar

AZ Alkmaar heeft nog een paar punten nodig om te kunnen overwinteren in de Europe Conference League. De ploeg uit Alkmaar krijgt daar donderdag al de kans voor bij FC Vaduz. De ploeg van trainer Pascal Jansen speelt dan uit in Liechtenstein. Wil je wedden op het Conference League duel FC Vaduz – AZ Alkmaar? Bezoek de bookmakers op Wedden op Sport!

Historie FC Vaduz – AZ Alkmaar

AZ Alkmaar speelde op 15 september thuis tegen FC Vaduz. De nog onbekende ploeg uit Liechtenstein werd toen met 4-1 verslagen. De Alkmaarders kwamen in de eerste helft niet verder dan een 1-1 gelijkspel, maar in de tweede helft wist AZ in het AFAS Stadion toch nog tweemaal toe te slaan.

In Poule E staat AZ op de eerste plaats met negen punten. Op de tweede plek staat SK Dnipro met zeven punten. Er zijn nog twee speelronden te gaan en daarin zijn maximaal zes punten te halen. De laatste wedstrijd in de poule speelt AZ op 3 november thuis tegen SK Dnipro.

FC Vaduz heeft twee punten en staat vierde in de poule. De ploeg uit Liechtenstein kan theoretisch gezien nog een ticket halen voor de volgende ronde in de Conference League, maar moet dan op zijn minst zelf nog twee keer winnen.

Favorieten

AZ Alkmaar wordt door de bookmakers als favoriet van deze wedstrijd aangewezen. Dat heeft de Alkmaarse ploeg vooral te danken aan de wedstrijd in het AFAS Stadion tegen FC Vaduz. Ook de status van AZ is in Europa groter dan die van de ploeg uit Liechtenstein, die normaal nooit op het Europese hoofdpodium acteert.

Dat is echter geen garantie dat de wedstrijd donderdag gewonnen wordt door AZ. FC Vaduz speelt thuis en wordt daar aangemoedigd door eigen supporters. Bovendien verkeert AZ momenteel niet in de beste vorm. Driemaal op rij verloor de ploeg van trainer Jansen. FC Vaduz won twee keer en deelde eenmaal de punten in de laatste drie wedstrijden. En dus ligt daar nog wel een uitdaging voor de voetbalgokkers onder ons.

Odds FC Vaduz – AZ Alkmaar

De Nederlandse bookmakers hebben hoge quoteringen klaarstaan bij winst van FC Vaduz. Als de ploeg in Liechtenstein wint, keren de bookmakers tot maximaal 6.50 keer je speelbedrag uit.

Nog meer hoge odds staat ingedeeld bij een gelijkspel. Mocht AZ de punten delen met de ploeg uit de dwergstaat, dan kun je rekenen op een maximale beloning van 4.60 keer de inleg.

Een overwinning van de Alkmaarse formatie wordt het meest voorspeld door de Nederlandse voetbalpunters en levert diezelfde voetbalgokkers tot maximaal 1.52 keer het ingelegde speelbedrag op. Toch ook leuke bonus voor een Nederlandse zege in de Conference League!

Wedden op Voetbal

Naast het wedden op de Champions League en Europa League gaan steeds meer voetbalgokkers een weddenschap plaatsen bij een duel in de Conference League. AZ Alkmaar doet het ook dit jaar goed in dit nog nieuwe, Europese toernooi. Wil jij ook eens Wedden op Voetbal en ga je een poging wagen op de wedstrijd FC Vaduz – AZ Alkmaar?

Meespelen in de pre-fase kan tot donderdag 27 oktober tot 18:45 uur. Dan trappen de teams af in het Rheinpark Stadion te Vaduz. Zorg dat je erbij bent als de Nederlandse bookmakers hoge quoteringen uitkeren aan voetbalgokkers die de wedstrijd correct wisten te voorspellen. Speel mee via Wedden op Sport en scoor jouw bookmakersdeal!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.