Wedden op Conference League Apollon Limassol - AZ Alkmaar

In de Europe Conference League speelt AZ Alkmaar aanstaande donderdag de uitwedstrijd tegen Apollon Limmasol. De ploeg uit Alkmaar staat eerste in de poule en bij winst op de ploeg in Cyprus zijn de Alkmaarders al bijna zeker van overwinteren. Wedden op Conference League Apollon Limassol – AZ Alkmaar kan bij de Nederlandse bookmakers hier bij Wedden op Sport!

Historie Apollon Limassol – AZ Alkmaar

Vorige week speelde AZ Alkmaar voor het eerst tegen Apollon Limassol. De ploeg van trainer Pascal Jansen trof de Cypriotische ploeg in eigen AFAS Stadion in de derde speelronde in Groep E. AZ won met 3-2 van Apollon, maar gemakkelijk ging dat niet.

Met de overwinning op van vorige week meegerekend heeft AZ Alkmaar al negen punten in Groep E. Er zijn nog drie wedstrijden te gaan en dus ook nog negen punten te halen. De concurrenten van AZ staan ver achter de Alkmaarse ploeg. Op de tweede plek staat SK Dnipro met vier punten. FC Vaduz is de nummer drie met twee punten en Apollon Limassol staat pas vierde met één punt.

Na het duel in Limassol speelt AZ nog uit bij FC Vaduz en de laatste wedstrijd in de poule thuis tegen SK Dnipro.

Favorieten

AZ Alkmaar is door de Nederlandse bookmakers als de favoriet van deze wedstrijd aangewezen. Mochten de Alkmaarders punten gaan morsen in Limassol dan kunnen voetbalgokkers rekenen op hoge quoteringen.

De reden dat de bookmakers de Alkmaarse ploeg als favoriet bestempelt, heeft vooral te maken met de lange ongeslagen reeks die de ploeg van trainer Jansen aan het opbouwen is. De laatste wedstrijd die AZ nog verloor was op 4 augustus in de voorronde van de Conference League. Dundee United was toen in eigen huis iets te sterk voor AZ. De Schotse ploeg won met 1-0. Apollon wist afgelopen weekend sinds 11 september weer eens te winnen. In de Cypriotische competitie werd Anorthosis Famagusta met 0-1 verslagen.

Odds Apollon Limassol – AZ Alkmaar

De online bookmakers keren de hoogste odds uit bij een zege van Apollon. Als de Cypriotische ploeg wint, keren de bookmakers Unibet en Bet365 tot maximaal x4.75 keer de inleg uit.

De quotering bij een gelijkspel staat bij Unibet met x3.65 keer de inleg iets hoger ingeschaald dan bij Bet365 die maximaal x3.60 keer het speelbedrag uitkeert bij een puntendeling.

Wint AZ in het Tsirion Stadion? Dan staat er in het 1×2 spelsysteem een maximale quotering van x1.80 keer de inleg te wachten op voetbalgokkers die vooraf hadden ingezet op winst van de Alkmaarders.

Wedden op Voetbal

Met het voorspellen van voetbalwedstrijden hebben al veel gok- en voetballiefhebbers flinke bonussen weten te veroveren bij de bookmakers. Wil je ook eens Wedden op Voetbal, maar wil je eerst meer weten over de bookmakers, veilig wedden of speltypen? Ga dan naar de bookmakerspagina en ontdek hoe leuk wedden op voetbal kan zijn.

De Conference League return Apollon Limassol – AZ Alkmaar wordt gespeeld op donderdag 13 oktober. Het duel begint om 18:45 uur in het Tsirion Stadion te Limassol. Gaat AZ weer winnen of wint Apollon deze vierde speelronde in de conference League? Voorspel de wedstrijd bij de bookmakers via Wedden op Sport.nl en scoor de beste deals.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.