Wedden op BSC Young Boys - Ajax Amsterdam

Deze donderdag staan de returns in de achtste finales van de Europa League op het programma. Ook Ajax Amsterdam komt natuurlijk weer in actie. De Amsterdammers treden opnieuw aan tegen het Zwitserse BSC Young Boys. Vorige week versloeg AFC Ajax de Zwitsers nog met 3-0. Zal dat genoeg zijn om de kwartfinales van de Europa League te bereiken? Of kan Young Boys nog voor een stunt zorgen tegen Ajax? Speel nu mee via Wedden op Sport!

Historie

Ajax verschafte zich vorige week een geweldige uitgangspositie voor de return van deze dubbele Europa League ontmoeting. In de eigen Johan Cruijff Arena versloegen de Amsterdammers Young Boys met 3-0!

Die doelpunten vielen toen allemaal in de tweede helft. Nadat Davy Klaassen voor de bevrijdende 1-0 had gezorgd, maakte Dusan Tadic er tien minuten voor tijd 2-0 van. Invaller Brian Brobbey maakte er uiteindelijk nog 3-0 van in blessuretijd, waarna hij daags later bij RB Leipzig tekende!

Daarmee lijken de kansen voor Young Boys om de volgende ronde (de kwartfinale) te bereiken, niet zo heel erg groot. Bovendien lijkt de opmars van de koploper in de Zwitserse competitie te stagneren, want de laatste vier competitiewedstrijden werden allemaal gelijkgespeeld.

Toch wil de Zwitserse formatie nog van geen opgeven weten. In de vorige ronde wisten zij namelijk ook nog viermaal te scoren tegen het Duitse Bayer Leverkusen, waardoor Young Boys uiteindelijk verder bekerde in de Europa League.

Favorieten

Gezien het wedstrijdbeeld van vorige week en de bijbehorende 3-0 zege, wordt Ajax donderdag door de online bookmakers opnieuw gezien als favoriet voor de ontmoeting tussen beide clubs. De Amsterdammers hadden de vorige wedstrijd eigenlijk vanaf het begin onder controle, waarbij de kansen voor Young Boys zeer spaarzaam waren.

Toch wist Young Boys ruim een uur stand te houden tegen Ajax. En bovendien vielen twee doelpunten van Ajax in de laatste tien minuten van de wedstrijd. De Zwitsers zullen er in het eigen stadion dus alles aan doen om in deze tweede ontmoeting meer kansen te creëren dan dat men deed in Amsterdam.

Odds

Omdat Ajax ook deze wedstrijd wordt gezien als favoriet, liggen ook de odds voor een Amsterdamse overwinning wat lager dan een Zwitserse zege. Toch verschillen de quoteringen niet heel erg veel. Dat betekent dat de bookmakers niet heel erg overtuigd zijn van een nieuwe zege voor Ajax.

De pre-odds voor een overwinning voor Ajax liggen op x2,09. Dat is niet heel erg overtuigend. En bovendien is dat toch opvallend, gezien de uitslag en het wedstrijdbeeld van de eerste ontmoeting. De quotering voor een zege voor Young Boys staat op x3,00. Dat is dus maar iets hoger dan de quotering van Ajax.

Als we deze quoteringen mogen geloven, dan zal komende ontmoeting nog wel eens een spannende kunnen worden. Een gelijkspel staat tenslotte genoteerd op een quotering van x3,70.

Behalve de pre-odds kan er ook tijdens de wedstrijd worden meegedaan aan de verschillende opties van live gokken. Vergeet ook niet die aantrekkelijke opties te checken op onze site na het eerste fluitsignaal donderdag!

Wedden op Voetbal

Een goede voorbereiding is het halve werk! En dat geldt zeker voor het meespelen met de verschillende weddenschappen. Check onze website Wedden op Sport voor tips en een overzicht van de verschillende bookmakers, en zorg op die manier voor de beste deals die bij jouw speltype past!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.