Wedden op Brabantse derby PSV - Willem II in Eredivisie

In Eindhoven wordt aanstaande zondag de Brabantse derby tussen PSV Eindhoven en Willem II gespeeld. De bookmakers pakken flink uit voor dit Noord-Brabantse onderonsje. Wil je wedden op de Brabantse derby PSV – Willem II in de Nederlandse Eredivisie? Speel dan mee bij de bookmakers op Wedden op Sport!

Historie PSV – Willem II

Dit seizoen wist Willem II de Eindhovense ploeg in het eigen Koning Willem II te verrassen. De ploeg won met 2-1 in Tilburg en deed PSV daar flink pijn mee. De Tilburgse ploeg kwam in de twintigste minuut al op voorsprong door een eigen doelpunt van PSV’er Eran Zahavi. In de dertigste minuut scoorde Zahavi opnieuw, maar toen wel voor zijn eigen ploeg. De Tilburgse ploeg liet het er niet bij zitten en Che Nunnely wist in het slot van de wedstrijd tot scoren te komen.

De Brabantse derby kende wel vaker verrassende uitslagen, maar PSV verliest zelden van Willem II in Eindhoven. Vorig seizoen won de ploeg van trainer Roger Schmidt met 3-0. Het jaar daarvoor werd datzelfde resultaat behaald. In het jaar 2000 werd het voor de laatste keer een gelijkspel in Eindhoven, maar dat is dan ook de laatste keer dat PSV thuis punten liet liggen tegen de Tilburgers.

Favorieten

PSV is torenhoog favoriet voor deze ontmoeting met de Tilburgers. Dat heeft te maken met de ranglijst waarin PSV op de tweede plaats staat. Willem II staat op de zeventiende plaats. De Eindhovense ploeg moet winnen wil het met koploper Ajax strijden om de titel.

Willem II vecht nog volop tegen degradatie, de ploeg staat momenteel zeventiende en dat zou betekenen dat ze volgend seizoen een niveau lager gaan spelen. Er zit zondag dus nogal wat druk op bij beide ploegen en dat kan altijd voor verrassingen zorgen.

Odds PSV – Willem II

Voor de Nederlandse bookmakers is het wel duidelijk PSV wint in eigen huis. De hoogste pre-odds gaan dan ook naar een overwinning van Willem II. Gaan de Tilburgers stunten in het Philips Stadion dan kun je een maximale pre-odd van x17.75 keer het speelbedrag scoren. De TOTO keert deze quotering uit aan de spelers die dit vooraf hadden voorspeld bij deze bookmaker.

Nog een torenhoge pre-odd wordt gehanteerd als het een gelijkspel wordt in Eindhoven. De odds staan op maximaal x8.25 keer de inleg ingedeeld als de teams de punten delen.

Een overwinning van PSV staat op gemiddeld x1.15 keer het speelbedrag ingeschaald. Meer odds en speeltypen vind je op onze bookmakerspagina.

Wedden op Voetbal

In de Eredivisie worden nog vier speelronden afgewerkt. Er zijn dus niet veel wedstrijden meer waarop je kunt Wedden op Voetbal. Wil je nog profiteren van de odds die de bookmakers voor dit Eredivisie seizoen noteren? Breng dan een bezoekje aan de bookmaker waar jij graag wilt inzetten. Wedden op Sport biedt alleen de bookmakers aan waar je veilig en eerlijk kunt wedden op de Eredivisie.

Speel zelf ook bewust en verantwoord zodat wedden op jouw favoriete competitie of club ook leuk blijft. Voor de Brabantse derby kun je wedden tot zondag 1 mei om 14:30 uur. Dan trappen PSV Eindhoven en Willem II af in het Philips Stadion. Vergelijk de odds van de bookmakers via Wedden op Sport, zet in en win de beste bookmakerdeals.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.