Eredivisie wedden op AZ - sc Heerenveen

In de Nederlandse Eredivisie komt AZ dit weekend uit tegen sc Heerenveen. De Alkmaarders staan momenteel tweede en hebben slechts twee punten achterstand op koploper PSV. Drie punten tegen de Friese club zou dan ook heel goed uitkomen. sc Heerenveen heeft echter zelf ook belangen. Natuurlijk hopen zij juist drie punten af te snoepen van AZ. Voorspel AZ -sc Heerenveen via Wedden op Sport en scoor beste Eredivisie odds!

Historie

En blik op de historie van dit oer-Hollandse competitie duel leert ons dat AZ vaak de bovenliggende partij is. AZ won in de laatste vijf onderlinge ontmoetingen driemaal, Heerenveen één keer en er werd ook eenmaal gelijkgespeeld. Afgelopen seizoen pakte AZ vier punten tegen de Friezen.

Drie daarvan werden behaald door de uitwedstrijd in Heerenveen met 0-2 te winnen. En het laatste punt werd gescoord via een 1-1 gelijkspel in het AFAS stadion te Alkmaar. Er komt dus vaak een winnaar bij deze wedstijd, maar de verschillen zijn nooit heel groot.

Favoriet bij AZ – sc Heerenveen

Bij echt alle bookmakers zijn de Alkmaarders zijn torenhoog favoriet. AZ dankt deze status aan de klassering op de ranglijst. Momenteel is AZ namelijk tweede in de Nederlandse Eredivisie. De achterstand op koploper PSV bedraagt slechts twee punten. Ook de huidige vorm is uitstekend. AZ wint bijna al haar Eredivisie duels met gemak. Reden genoeg om AZ favoriet te maken.

Sc Heerenveen vinden we na acht speelronden terug op een dertiende positie. En dat is eigenlijk te laag voor de Friese club. De vorm van de Friezen is dan ook zeer wisselend. Dat zien de wedkantoren ook en daardoor is de club uit Heerenveen underdog bij deze uitwedstrijd tegen AZ uit Alkmaar.

Odds AZ – sc Heerenveen

Via het reguliere 1×2 spelsysteem kan er flink gescoord worden als sc Heerenveen in Alkmaar drie punten pakt. De maximale pre-wedstrijd quotering staat momenteel op x10,00 de inlegwaarde.

Bij een gelijkspel worden de odds bij de meeste gokwebsites gehalveerd, maar zijn winnende deals in het 1×2 wedsysteem dus nog altijd goed voor een maximale bookmakersbonus van x5,60 keer het gekozen wedbedrag.

Houdt AZ de drie punten tegen sc Heerenveen in eigen huis? Dan lopen de winstbonussen op naar een maximum van x1,35 keer de wedwaarde die is aangehouden bij het plaatsen van deze voorspelling.

Wedden op Voetbal

Meespelen met AZ – sc Heerenveen door een weddenschap te plaatsen maakt het volgen van deze competitiewedstrijd een stuk spannender. Wedden op Sport helpt je om de winnende deal te scoren, maar wijst je er ook op dat er risico’s verbonden zijn aan het Wedden op Voetbal.

Wil je zo verantwoord mogelijk via betrouwbare en legale bookmakers inzetten? Ga dan naar onze vergelijkingspagina en kijk of er een speloptie bijzit waarbij jij je comfortabel bij voelt. Wat je ook kiest: speel bewust, stop op tijd en zet niet te hoog in. Meer weten over de legale Sportsbooks in Nederland? Lees onze reviews en achtergrondartikelen. Inzetten op AZ – sc Heerenveen via de pre-odds? Plaat je voorspelling dan voor de aftrap. Deze zal op zaterdag 21 oktober plaatsvinden. Beide ploegen trappen af om 21:00 uur.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.