Wedden op AZ Alkmaar - West Ham United

In het AFAS Stadion Alkmaar maakt AZ zich op voor de Europe Conference League halve finale tegen West Ham United. Vorige week verloor AZ de heenwedstrijd met 2-1 van de Engelse Premier League ploeg en krijgt aanstaande donderdag de kans om dit recht te gaan zetten. Pakt AZ het ticket voor de finale van de UEFA Conference League? Bij Wedden op Sport scoren Voetbalgokkers de beste pre-odds bij deze halve finale AZ Alkmaar – West Ham United!

Historie AZ Alkmaar – West Ham United

AZ Alkmaar speelde vorige week voor de eerste keer tegen West Ham United. De ploeg van trainer Pascal Jansen kwam al snel op voorsprong dankzij een treffer van Tijjani Reijnders. Lange tijd leek het erop dat AZ die voorsprong wist te verdedigen, maar in de 67ste minuut scoorde West Ham speler Mohamed Said Benrahma en werd het 1-1 in het London Park. Negen minuten later kwam daar nog een doelpunt van West Ham speler Michail Antonio bij. Daar wist AZ niets meer aan te veranderen en het bleef dan ook bij een 2-1 zege van de Engelse formatie.

Favoriet

De Nederlandse wedkantoren wijzen AZ aan als licht favoriet bij de return in Alkmaar. De quoteringen liggen niet heel ver van elkaar. Daarmee geven de bookies wel aan dat zij een lastige strijd voor AZ verwachten, maar sluiten een overwinning van de Alkmaarders niet uit. De ploeg van trainer Jansen kan ongetwijfeld op veel steun rekenen van de AZ fans in het AFAS Stadion en daarbuiten.

Donderdagavond zal de beslissing vallen welke ploeg naar de finale van de UEFA Europe Conference League 2022 – 2023 zal gaan. De eindstrijd zal tegen FC Basel of Fiorentina zijn. Ook deze twee teams treffen elkaar aanstaande donderdag. Mocht AZ winnen van West Ham dan is het direct duidelijk welke ploeg de tegenstander is in de finale.

Odds AZ Alkmaar – West Ham United

De Nederlandse bookmakers keren de hoogste pre-odds uit bij een gelijkspel in Alkmaar. In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen op maximaal 3.40 keer het wedbedrag ingedeeld. Bij dit resultaat mag de Engelse ploeg zich gaan opmaken voor de finale.

Wint AZ in eigen huis van West Ham United? Dan keren de wedkantoren nog altijd hoge pre-odds odds uit. Bij de Nederlandse TOTO.nl kan er tot maximaal 2.75 keer het speelbedrag gescoord worden bij een overwinning van de ploeg van trainer Jansen.

Is de ploeg uit Londen ook in het AFAS Stadion de baas over AZ? Dan is het over voor de Alkmaarders in dit Conference League seizoen en speelt West Ham United de finale. In dat geval kunnen voetbalgokkers tot maximaal 2.60 keer het speelbedrag winnen bij de Nederlandse bookmakers.

Wedden op Voetbal

Via Wedden op Sport speel je bij de betrouwbaarste wedkantoren van Nederland. Dat maakt het voorspellen van voetbalwedstrijden al een stuk veiliger. Zelf kun je er ook alles aan doen om veilig te Wedden op Voetbal. Speel bewust en zet nooit te hoge bedragen in.

De return van de UEFA Europe Conference League AZ Alkmaar – West Ham United wordt gespeeld op donderdag 18 mei. Het duel in het AFAS Stadion begint om 21:00 uur. Na een kleine twee uur is bekend wie de finalist van dit seizoen gaat zijn. Speel en win via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.