Wedden op Ajax Amsterdam - FC Groningen in Eredivisie

Regerende landskampioen, Ajax speelt aanstaande zondag een thuiswedstrijd tegen FC Groningen. De ploeg van trainer Alfred Schreuder komt moeizaam op gang dit seizoen, maar hoopt op een klinkende overwinning op de Groningers. Laat FC Groningen zich inpakken door Ajax? Wat voorspel jij? Kom ook wedden op Ajax Amsterdam – FC Groningen in Eredivisie via Wedden op Sport!

Historie Ajax Amsterdam – FC Groningen

De laatste keer dat FC Groningen op bezoek was bij Ajax in Amsterdam was op 25 september 2021. De Ajacieden wonnen met 3-0 van de noordelingen. Alvarez, Antony en Mazraoui scoorden voor de Amsterdamse ploeg.

De Ajacieden hebben weinig te vrezen. De laatste jaren won Ajax elk thuisduel tegen FC Groningen. In 2007 werd het voor de laatste keer een gelijkspel in Amsterdam. In dat jaar deelden de ploegen de punten bij een 2-2. eindstand. FC Groningen wist in 1994 voor het laatst te winnen van Ajax. Het werd toen 0-2.

Vorige weekend speelde beide teams de eerste wedstrijd van het seizoen. Ajax speelde bij Fortuna Sittard en won er met 2-3 van een taaie Limburgse formatie. FC Groningen speelde thuis tegen FC Volendam. De ploeg van trainer Danny Buijs kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen de gepromoveerde ploeg uit Volendam.

Favorieten

De bookmakers laten er geen gras over groeien. Ajax is de favoriet van dit duel in Asterdam. De Ajacieden kunnen zondag weer rekenen op een volle Johan Cruijff Arena met supporters. De huidige vorm is nog niet zoals het geweest is en trainer Schreuder en zijn team timmeren hard aan de weg terug op niveau te komen. Hebben de bookmakers gelijk en gaat Ajax zondag laten zien heer en meester te zijn in eigen huis? Ga de uitdaging aan en laat de bookmakers cashen als jij de juiste voorspellingen achterlaat bij het door jouw gekozen wedkantoor.

Odds Ajax Amsterdam – FC Groningen

De winstbonussen bij de Nederlandse bookmakers zijn het hoogst na een zege van FC Groningen. Als de noordelingen komen winnen in Amsterdam, dan keert bookmaker Unibet de hoogste odd uit die kan oplopen tot maximaal x19.25 keer de inleg.

De quoteringen bij een gelijkspel lopen op tot maximaal x9.00 keer de inleg en worden uitbetaald als Ajax en Groningen zondagmiddag de punten netjes gaan verdelen.

In het 1×2 spelsysteem staan de pre-odds bij een zege van Ajax op een gemiddelde waarde van x1.16 keer de inleg. Check alle odds op de bookmakerspagina van Wedden op Sport en ontdekt welke deal het beste bij je past en ga dan pas inzetten op Ajax – Groningen!

Wedden op Voetbal

Met het voorspellen van voetbal keren de bookmakers dagelijks veel beloningen uit. Voetbal is de sport waar het meest op gewed wordt. Wil jij ook eens proberen of het Wedden op Voetbal iets voor jou is? Wedden op Sport helpt je graag op weg naar het succesvol wedden op voetbalwedstrijden.

De wedstrijd Ajax – FC Groningen wordt op zondag 14 augustus gehouden in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Voorspel de wedstrijd voor 14:30 uur als je mee wilt spelen via de pre-fase. Is de wedstrijd begonnen, dan kan er ook gewed worden via live betting. Alles over live wedden, bookmakers en pre-odds vind je op de bookmakerspagina van Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.