Wedden op WK 2022 in Qatar: Brazilië - Zuid-Korea

Op het WK voetbal 2022 in Qatar wordt maandagavond de achtste finale Brazilië – Zuid-Korea gespeeld. Eén van beide landen zal bij winst doorstoten naar de kwartfinale. Het duel wordt gehouden in het Stadion 974 te Doha. Wedden op achtste finale Brazilië – Zuid-Korea kan al vanaf vandaag bij de Nederlandse bookmakers op Wedden op Sport!

Historie Brazilië – Zuid-Korea

In de laatste twintig jaar speelden Brazilië en Zuid-Korea vier keer tegen elkaar. Alle vier de keren betrof het een oefenduel. In 2002 wonnen de Brazilianen met 2-3 van het landteam uit Azie. In 2013 was het weer raak voor de Goddelijke Kanaries. Het Braziliaanse elftal won toen met 0-2. In 2019 werd de oefenwedstrijd tussen deze twee landen een 3-0 zege van Brazilië. De Zuid-Amerikanen wonnen ook afgelopen zomer van de Zuid-Koreanen met maar liefst 5-1.

De Brazilianen werden in totaal al vijf keer kampioen op een WK. Daarmee is Brazilië het enige land die zoveel titels wist te pakken op WK toernooien. Duitsland heeft een WK vier keer gewonnen.

Zuid-Korea wist op een WK niet verder te komen dan de vierde plaats. In 2002 werd het Zuid-Koreaanse team vierde op het WK in Korea en Japan.

Favorieten

Bij deze achtste finale wijzen de Nederlandse bookmakers Brazilië aan als favoriet. Dat heeft vooral met de rijke voetbalgeschiedenis te maken van de Brazilianen, maar het land staat ook eerste op de FIFA World ranglijst. De Zuid-Koreanen staan op de 28ste plaats van deze lijst en hebben een stuk minder status in de voetbalwereld.

Op dit WK werd Brazilië groepswinnaar, maar verloor de laatste wedstrijd wel met 1-0 van Kameroen. De Zuid-Koreanen werden tweede in de poule en versloegen Portugal met 2-1 in de laatste wedstrijd van Groep H. Het kan dus duidelijk alle kanten op als Brazilië en Zuid-Korea elkaar aanstaande maandag treffen.

Odds Brazilië – Zuid-Korea

In het 1×2 spelsysteem staan de hoogste quoteringen ingedeeld bij een zege van Zuid-Korea. Als het Aziatische landenteam wint, wordt er tot maximaal 13.00 keer de inleg uitgekeerd door de Nederlandse bookmakers op Wedden op Sport.

Mocht er na negentig minuten speeltijd en blessuretijd geen winnaar zijn bij deze achtste finale, dan betalen de bookmakers tot maximaal 6.10 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die een gelijkspel hadden ingevuld.

Ga jij met de menigte mee en ga je voor een zege van de Brazilianen? De bookmakers keren tot maximaal 1.27 keer het speelbedrag uit als de Goddelijke Kanaries doorgaan naar de volgende ronde van het WK.

Wedden op Voetbal

Veel voetbalgokkers hebben al een voorspelling gedaan op deze achtste finale toen bekend werd dat Brazilië en Zuid-Korea elkaar gaan aantreffen. De Nederlandse bookmakers hebben de pre-odds dan ook direct vrijgeven zodat het Wedden op Voetbal kan beginnen.

Ben jij er nog niet uit op welk landenteam jij je een weddenschap gaat maken? Je hebt tot maandag 5 december 20:00 uur (Nederlandse tijd) de tijd om je voorspellingen in te vullen bij de bookies. Dan begint deze achtste finale in het Stadion 974 te Doha en is alleen live wedden op dit duel nog mogelijk. Lees de voorwaarden van de bookmakers door en bereid je goed voor op een weddenschap bij de bookies op Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.