Voorspel Nederland - Letland en win!

Voorspel Nederland – Letland om mooie bonussen te winnen. Deze tweede wedstrijd in de WK kwalificatiereeks komt slechts twee dagen na het openingsduel in Turkije. Oranje verloor in Istanbul met 4-2 en moet (ruim) van Letland winnen om die wanprestatie recht te zetten. Nederland heeft de punten hard nodig, want er gaat maar één ploeg door in Groep G. Voorspel Nederland – Letland en win via Wedden op Sport

Historie

De geschiedenis van de onderlinge duels tussen Nederland – Letland is kort. Slechts drie keer eerder stonden beide voetballanden tegenover elkaar. De eerste keer dat Nederland tegen de Letse formatie speelde won het simpel: 3-0. De tweede ontmoeting leverde een nog duidelijkere zege op voor het Nederlands elftal: 6-0. De derde en laatste keer, in 2015, was de tot nu toe enige uitwedstrijd tegen Letland. Ook daar lieten onze jongens zien dat ze beter zijn dat de voetballers uit de Baltische staat: 0-2.

Het staat in de H2H historie dus 3-0 voor Nederland. Als alles verloopt zoals iedereen (fans, experts en bookmakers) denkt, dan wordt dat aankomende zaterdag 4-0.

Favorieten

Nederland behoort in Groep G nog altijd tot de favorieten voor groepswinst. De bookmakers hebben na de 4-2 nederlaag tegen Turkije wel minder vertrouwen gekregen in het Nederlands team, maar tegen Letland is Oranje ‘gewoon’ weer de topfavoriet. De huidige vorm van Nederland is niet zo goed, maar Letland doet het nog slechter.

Afgelopen woensdag, toen Nederland onderuitging in Turkije, moest Letland een thuisnederlaag slikken tegen Montenegro. Het werd in Stadion Skonto te Riga 1-2 voor het bezoekende land. Letland leed daarmee haar tweede nederlaag uit de afgelopen vijf wedstrijden. Eerder ging het al onderuit tegen Malta: 0-1. Bovendien staan er twee gelijke spelen tegen de Faeröer Eilanden op het lijstje. Er werd tussendoor alleen gewonnen van San Marino (0-3 in een vriendschappelijk duel) en Andorra (0-5).

Odds

De pre-wedstrijd odds bij deze WK kwalificatiewedstrijd Nederland – Letland zijn dan ook overduidelijk in het voordeel van Oranje. De online bookmakers durven zelfs niet verder te gaan dan x1,05 keer het ingelegde speelbedrag als jij gokt op winst voor het Nederlands elftal.

Bij puntverlies van de mannen van bondscoach Frank de Boer wordt wel flink in de buidel getast. Een gelijkspel is bij de meeste bookmakerskantoren al x12,00 keer je inzet waard.

Een overwinning van Letland zorgt helemaal voor forse winstuitkeringen. De bookmakers bonussen lopen in veel gevallen op naar astronomische waarden. De maximale pre-odds bij TOTO.nl liggen op x40,00 keer het ingezette wedbedrag!

Wedtip: door te spelen op de correcte score of de correcte score combinatie kan je ook bij winst van Nederland flink cashen. Check de actuele odds en pre-wedstrijd quoteringen bij deze speltypen op onze bookmakerspagina!

Wedden op het Nederlands elftal

Bij het Wedden op Voetbal is wedden op het Nederlands elftal één van de meest populaire bezigheden. Veel voetbalfans benutten de duels van Oranje om hun geluk te beproeven bij de online sportbookmakers. En dat is niet zo gek, want er valt vaak veel te verdienen met een winnende weddenschap! De winstkansen zijn bovendien groot evenals het extra spelplezier.

Een poultje maken bij wedstrijden van Oranje. Het gebeurt overal en altijd. Niet alleen tijdens eindtoernooien, maar ook in de kwalificatiewedstrijden. Doe jij zaterdag ook mee met Nederland – Letland? Voorspel Nederland – Letland dan nu bij Wedden op Sport en scoor de beste online voetbaldeals bij het Wedden op het Nederlands voetbalelftal!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.